Widok

Willa Park

Willa Park Dąbrowa Temat dostępny też na forum:
Osiedle powstanie w otoczeniu kameralnej zabudowy jednorodzinnej i wielorodzinnej. W bezpośrednim sąsiedztwie nie brakuje naturalnej zieleni, która osobom prowadzącym aktywny tryb życia zapewni odpowiednie warunki do uprawiania sportów. Jednocześnie lokalizacja w otoczeniu rozbudowanej infrastrukturalnie dzielnicy zapewni komfort codziennego życia - dostęp do handlu, usług, edukacji, służby ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

dokładnie

Cena jest mocno zawyżona...myślałem że ceny będa zbliżone do oferty eurostylu któy buduje teraz na przeciwko pętli przy Tesco..no ale chyba kogoś poniosła fantazja w Allconie :) no i jeszcze ta pętla trojlebusowa zaraz rzy twoich oknach.. nie wiem czy ktoś z was mieszkał kiedykolwiek przy pętli....drzwi od trojtka walą i walą...a obok droga sie kurzy i to konkretnie..a zaraz obok będzie trasa ekspresowa...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

cena zawyżona

cena zawyżona o 50 %
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

dom

tak, dom, ale w Bolszewie, a nie na Dabrowie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ceny z kosmosu

a lokalizacja za obwodnicą. W tej cenie to dom mozna kupic a nie mieszkanie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

a ja myślałam

a ja myślałam, że to projekt zielona laguna na przeciwko :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozwazyles wszystkie za i przeciw?

Jakosc porownales? Bo przypuszczam, ze Allcon zbuduje nieco lepsze jakosciowo mieszkania. No i te 3,5km dalej oznacza okolo 40 minut stania w korkach, codziennie. Dlatego nie wiem, czy to aby na pewno lepszy wybor.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

CZAJĄ SIĘ !!!

Alccon zbiera zainteresowanych aby na koniec przywalić cenę za metr.
Tylko niech pamiętają że 3,5 km od nich Hossa oferuje mieszkania już od 4 tys :)
Dlatego wybraliśmy Wiczlino Ogród :) I do widzenia !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Allcon

Najlepiej skontaktować się bezpośrednio z firmą Allcon, dane kontaktowe można znaleźć na stronie dewelopera (http://www.allcon.pl/mieszkania/apartamenty/willa_park)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ktos cos wie ktos cos slyszal ?

kiedy ma byc oferta w sprzedazy ? na stronie najpierw byla informacja ze we wrzesniu, a teraz juz jak wrzesien minal to jest info ze w pazdzierniku..ktos ma jakies info ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0