Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Olga - ocena Z całego serca polecam naukę w tej szkole. Na zajęcia uczęszczałam regularnie...
~Olga
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 11 lipca 2024

Ania - opinia Od lat uczęszczałam na zajęcia i zdałam zarówno egzamin ósmoklasisty, jak i...
~Ania
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 lipca 2023

Ola - opinia bardzo dobra szkola jezykowa, indywidualne podejscie do ucznia polaczone z...
~Ola
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 lipca 2023

Justyna rychlik - opinia Serdecznie polecam! Pania Eweline prowadzącą szkołę windsor to kompetentny i...
~Justyna rychlik
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lipca 2023

Justyna - opinia Polecam tę szkołę zarówno dla młodszych dzieci, licealistów a także...
~Justyna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lipca 2023

Renata - opinia Od kilku lat korzystamy ze szkoły Windsor i bardzo ją polecam. W tym roku...
~Renata
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 lipca 2023

K - opinia Syn uzyskał wynik 98% na egzaminie ósmoklasisty. Polecam.
~K
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 lipca 2023

Kasia - opinia Szkoła oferuje świetne kursy w niewielkich grupach. Pani Ewelina to znakomity...
~Kasia
1

ostatnia odp. 1 rok temu

Łukasz - opinia Książka bardzo jasno ilustruje czego nalezy się uczyć, oraz świetnie...
~Łukasz
1

ostatnia odp. 1 rok temu

Definitywnie tak wątek zamknięty Zaczynałem naukę jako kompletne zero, po 4 latach skończyłem na CAE. Chciałem...
~od zera do bohatera
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lipca 2016

Polecam!!!! wątek zamknięty Mój syn od trzech lat uczęszcza na lekcje Pani Eweliny, która to posiada...
~Urszula Kumińska
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 czerwca 2014

BARDZO POLECAM SZKOŁĘ WINDSOR :) wątek zamknięty Po dwóch latach spędzonych w tej szkole stwierdziłem, że nie mogłem lepiej...
~Arek.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 września 2013

Świetna szkoła! wątek zamknięty Warto polecić taką przyjazną szkołę ;)
~=)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 lipca 2012

Polecam wątek zamknięty zdecydowanie polecam, mimo zajęć w grupach podejście do każdego ucznia bardzo...
~łukasz
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 września 2011

Polecam, polecam, polecam :) wątek zamknięty Wysoki poziom, świetne, indywidualne podejście do każdego słuchacza, miła...
~W&M
1

dodano: 8 września 2011

Polecam! wątek zamknięty Wysoki poziom nauczania, profesjonalne podejście nauczycieli do uczniów....
~:)
-

dodano: 2 lutego 2011

Polecam!! wątek zamknięty Po prostu polecam :)
~Fokker
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2010

gorąco polecam wątek zamknięty Po kursie maturalnym w szkole Windor dostałam na egzaminie 88% z pisemnego...
~Błaszczyk
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 lipca 2009

Egzamin gimnazjalny z j.angielskiego wątek zamknięty 94% z Egzaminu Gimnazjalnego po 3 latach nauki (od podstaw) w Windsorze!...
~Ala
1

dodano: 1 lipca 2009

Dziękuję bardzo! wątek zamknięty Matura ustna rozszerzona na 95%! Dziękuję bardzo! Jeszcze tylko czekamy na...
~Justyna
1

dodano: 25 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

24

wątków

do góry