Wiosna tuż, tuż. Postanowiliśmy wspólnie z mężem uczcić rychłe jej nadejście oraz moje imieniny wystawnym, niedzielnym obiadem w restauracji ŻABUSIA w Gdańsku. Jak już nie raz pisałam wspaniale podane i pyszne dania to artyzm a dla nas inspiracje do projektowania unikatowej biżuterii. Po ostatniej wizycie w restauracji ŻABUSIA byliśmy zachwyceni zakąską jaką zaproponował nam Pan Mariusz, grasicą cielęcą, sous vide, brownie z borowików, tiule z ziemniaka truflowego, skusiliśmy się na powtórkę – pychotka !!! Szef kuchni ze swoją ekipą przygotował nam tym razem troć z wiosenną sałatką, chipsami ziemniaczanymi, risotto z boczniaka i wspaniałymi sosami. Kochani dania przepyszne godne Szefa kuchni, to majstersztyk delikatności i smaku to raj dla podniebienia, polecamy. Dziękujemy całej ekipie restauracji ŻABUSIA za mile spędzone chwile. Na pewno jeszcze nie raz będziemy gośćmi restauracji Żabusia. Wrócimy tam po nowe inspiracje i pyszne jedzonko, zapraszamy do Żabusi.