Widok

Wiśniowa Aleja

Rosa Residence i Wiśniowa Aleja Ujeścisko Temat dostępny też na forum:
Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza zapewnia możliwość sprawnego dotarcia do Śródmieścia Gdańska, jak i szybkiego wyjazdu na trójmiejską obwodnicę.

W najbliższym otoczeniu osiedla znajdują się sklepy i lokale handlowo-usługowe, centrum medyczne, nieopodal znajduje się również żłobek oraz nowe Centrum Edukacyjne Jabłoniowa ze szkołą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram Dojazd do Wiśniowej Alei powinien być przez Cedrową!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Prośba

Drogi deweloperze, rozumiemy, że miasto ma się rozwijać i rozumiemy, że to osiedle będzie skomunikowane przez ulicę Czereśniową, ale nie rozumiemy dlaczego został zmieniony dojazd do osiedla Wisniowa Aleja tą wąską ulicą W planach pokazywaliście dojazd ulicą Cedrową Czujemy się oszukani
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak na tej małej działce znajdzie się tyle domów? I dlaczego nie ma zjazdu bezpośrednio na Armii Krajowej? Czereśniowa to zbyt wąska ulica, by pomieścić samochody 2 nowych osiedli Robygs :(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie kiepsko, bo puścili tą jednostronną ulicą jeszcze ruch z osiedla Wisniowa Aleja, co jest totalnym błędem miasta i brakiem szacunku nawet dla przyszłych mieszkańców osiedla
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadziejny dojazd do osiedla jednostronną ukicą Czereśniową; (bardzo wąska ulica bez chodnika) gdyby do innego osiedla - Wiśniowej Alei był dojazd ulicą Cedrową to jeszcze byloby ok, a tak to masakra
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak postepy?

Jak idzie budowa?
Czy juz oddaja mieszkancom klucze?

II kw 2023 juz sie skonczyl :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również jestem na etapie poszukiwania mieszkania i zainteresowało mnie to osiedle. Widać, że zadbali o estetykę, a dodatkowo atrakcyjna cena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

oby, bo będziemy sąsiadami :) ale odnieśliśmy b. pozytywne wrażenia póki co - widać, że się starają, wiadomo rynek nie jest łatwy teraz, choć jakoś szczególnie dużo mieszkań do wyboru to nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie będzie z dojazdem żadnego problemu

sprawdzaliśmy z ludźmi z osiedla, wszystko na dobrej "drodze" :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Też zdecydowalam sie na zakup tam mieszkanka. Zobaczymy jak Robyg sie postara ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja uwielbiam ujeścisko i właśnie jestem na etapie szukania mieszkania, to osiedle wydaje się mieć spory potencjał - dodatkowo jeszcze osoby szukające dobrej relacji cena/jakosc IMO nie powinny tu byc rozczarowane, przynajmniej tak sadze patrzac na oferte, ktora dostalem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak będę żerować na Żabce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

fajne osiedle, fajna lokalizacja i... fajne stawki^^ ostatnio kontaktowałem się już po ofertę i nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze; polecam osobom, które mimo ogólnej sytuacji szukają teraz mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zero usług

Zero usług na osiedlu, 1 płac zabaw na 200 mieszkań. Rozumiem, że planujecie państwo żerować na okolicznej infrastrukturze osiedla Wolne Miasto?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hmm... Zonie sie bardzo podoba i mi rowniez ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

O, tego nie znałem, a szukamy teraz z żoną miejsca dla siebie, bo są podobno duże przeceny u deweloperów. Musze się zainteresować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

może dlatego, właśnie dla zwykłych mieszkańców Trojmiasta będzie wiecej takich ciekawych osiedli i mieszkania wreszcie stana sie ciut bardziej dostepne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdecydowaliśmy się na Wiśniową Aleję :) Teraz już tylko czekać na klucze...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Podobno dojazd będzie od ul. Czereśniowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj tam przestań naganiać do biura sprzedaży ;)

leszcze inwestory już nakupowali...
normalni inwestorzy w tych cenach już dawno nie łykają, sam przecież wiesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2