Widok

Wiśniowa Aleja

Rosa Residence i Wiśniowa Aleja Ujeścisko Temat dostępny też na forum:
Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza zapewnia możliwość sprawnego dotarcia do Śródmieścia Gdańska, jak i szybkiego wyjazdu na trójmiejską obwodnicę.

W najbliższym otoczeniu osiedla znajdują się sklepy i lokale handlowo-usługowe, centrum medyczne, nieopodal znajduje się również żłobek oraz nowe Centrum Edukacyjne Jabłoniowa ze szkołą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Musimy się zainteresować, wygląda b. ciekawie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

osiedle bardzo atrakcyjnie wygląda dzięki tej ilości zieleni, prawie tak samo jak gdańskie tarasy na jasieniu, ale tam będzie strefa fitness na dachu, to też bardzo fajne rozwiązanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Dojazd do osiedla??

Jak tam dojechać od Kartuskiej czy Cedrowej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj tam przestań naganiać do biura sprzedaży ;)

leszcze inwestory już nakupowali...
normalni inwestorzy w tych cenach już dawno nie łykają, sam przecież wiesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podobno dojazd będzie od ul. Czereśniowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowaliśmy się na Wiśniową Aleję :) Teraz już tylko czekać na klucze...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

może dlatego, właśnie dla zwykłych mieszkańców Trojmiasta będzie wiecej takich ciekawych osiedli i mieszkania wreszcie stana sie ciut bardziej dostepne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

O, tego nie znałem, a szukamy teraz z żoną miejsca dla siebie, bo są podobno duże przeceny u deweloperów. Musze się zainteresować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Hmm... Zonie sie bardzo podoba i mi rowniez ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zero usług

Zero usług na osiedlu, 1 płac zabaw na 200 mieszkań. Rozumiem, że planujecie państwo żerować na okolicznej infrastrukturze osiedla Wolne Miasto?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajne osiedle, fajna lokalizacja i... fajne stawki^^ ostatnio kontaktowałem się już po ofertę i nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze; polecam osobom, które mimo ogólnej sytuacji szukają teraz mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Tak będę żerować na Żabce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

ja uwielbiam ujeścisko i właśnie jestem na etapie szukania mieszkania, to osiedle wydaje się mieć spory potencjał - dodatkowo jeszcze osoby szukające dobrej relacji cena/jakosc IMO nie powinny tu byc rozczarowane, przynajmniej tak sadze patrzac na oferte, ktora dostalem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Też zdecydowalam sie na zakup tam mieszkanka. Zobaczymy jak Robyg sie postara ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie będzie z dojazdem żadnego problemu

sprawdzaliśmy z ludźmi z osiedla, wszystko na dobrej "drodze" :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

oby, bo będziemy sąsiadami :) ale odnieśliśmy b. pozytywne wrażenia póki co - widać, że się starają, wiadomo rynek nie jest łatwy teraz, choć jakoś szczególnie dużo mieszkań do wyboru to nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Również jestem na etapie poszukiwania mieszkania i zainteresowało mnie to osiedle. Widać, że zadbali o estetykę, a dodatkowo atrakcyjna cena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak postepy?

Jak idzie budowa?
Czy juz oddaja mieszkancom klucze?

II kw 2023 juz sie skonczyl :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beznadziejny dojazd do osiedla jednostronną ukicą Czereśniową; (bardzo wąska ulica bez chodnika) gdyby do innego osiedla - Wiśniowej Alei był dojazd ulicą Cedrową to jeszcze byloby ok, a tak to masakra
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1