Widok
no i właśnie o to mi chodziło, czyż nie ładnie jest tak się przywitać z kimś nowym? powiedzeć kilka miłych słów tak na wstępie;)....witam chuda (chydziutka) miło widzieć kolejną osobę w progach tego pięknego forum, hehe....a przytulanko ty się tak nie przejmuj tym moim tekstem o nie witaniu się;)
Pozdrawiam
PS: może Julio coś nam o sobie powiesz?
Pozdrawiam
PS: może Julio coś nam o sobie powiesz?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Dziekuje za sporo wiadomosci!postaram sie odp na przynajmniej czesc pytan.
co do wyboru:Chuda czy chudziutka to zalerzy jak sie komu podoba.co do mnie to wlasnie staram sie skonczyc szkole i jakos zdac mature a poza tym to jestem calkowicie normalna.co do moich bledow to sorki,tak jakos wychodzi.aha Zigi jestem szczupla, nie chuda.to tylko przezwisko i niestety nie jestem ruda:)))a wiec pozdrawiam wszystkich goraco i przesylam caluski!!!
co do wyboru:Chuda czy chudziutka to zalerzy jak sie komu podoba.co do mnie to wlasnie staram sie skonczyc szkole i jakos zdac mature a poza tym to jestem calkowicie normalna.co do moich bledow to sorki,tak jakos wychodzi.aha Zigi jestem szczupla, nie chuda.to tylko przezwisko i niestety nie jestem ruda:)))a wiec pozdrawiam wszystkich goraco i przesylam caluski!!!
~chudziutka~