Hej Tomasz z tej strony jestem facetem który uwielbia poznawać nowych ludzi jeżeli chcesz możemy popisać czy spotkać się jestem bez nałogów prowadzę działalność gospodarczą mieszkam w Gdyni tel 576034640
@Na żywo jeszcze lepszy niż na fotkach - znaczy się co miał lepszego na żywo niż na fotkach ? - bo wnioskuję że nie chodzi o elokwencję czy charakter.. :P
Cześć Wiki
Jak masz ochotę możemy porozmawiać i się poznać, fajny facet 31 lat. Co z tego wyjdzie zobaczymy ale czasem warto :)
zawszeusmiechniety12@wp.pl
Ja mojego obecnego mężczyznę poznałam na portalu randkowym. Przed spotkaniem dużo wymieniliśmy wiadomości, w internecie okazał się bardzo fajny. Na żywo jeszcze lepszy niż na fotkach.
A czego tu się bać, SEX to zdrowie, oczywiście jak wiesz z kim to robisz, a ty już nie rób z siebie takiej cnotliwej, bo na wstępie 99% ludzi odstraszasz
Wiki, załóż sobie jakąś aplikację randkowa-tinder Badoo itp jasne, jest trochę zwyroli, ale sa tez co wartosciowi, sama tak poznałam mojego męża, choc dla rodziny wersja oficjalna to że przez znajomych :)
Część prawdy o seksoholikach pewnie jest jednak jak się nie spotkasz to nikogo nie poznasz a na spotkaniu w miejscu publicznym seksoholik nie działa - raczej tylko sam na sam ;-)