Widok

Witawa - plac zabaw

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wiecie może czy w Witawie jest już czynny plac zabaw dla dzieci?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIe w sobotę chyba ruszy
szkoda... ale dzieki za odpowiedz
image
image
a mi babeczki mówiły że 02 maja otwieraja elefana na witawie - bo ja chodze na obłuże
Jeszcze nie jest otwarty, też odliczam kiedy będzie;) może sobota wypali.
na ich profilu na fb jest informacja, że wielkie otwarcie 12 maja i zapraszają na jakieś super atrakcje. Ciekawe czy coś taniej na otwarcie będzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam w niedzielę w witawie, plac jeszcze nieczynny
Czy ktoś może mi polecić jakieś fajne miejsce na urodziny dla 5 letniej dziewczynki?? czy ten elefan organizuje jakieś fajne zabawy dla dzieci na urodziny? proszę o pomoc
ja bym ci poleciła w Gemini:) byłam tam raz i naprawde dzieci super siębawia i maja ciagle opieke i nie biegaja same bez zajecia:)
image[/url]
image[/url]
[url=http://straznik.dieta.pl/]

a ja mam zle wrazenia po gemini - akurat dwa razy bylismy z synkiem jak byly urzadzane urodziny (pomijam juz fakt ze jak wchodzilismy to dzieci byly w salach i jadly a Panie nie raczyly poinformowac ze na sali bedzie strasznie duzo dzieci bo to byly podwojne urodziny).
To co mi sie nie podobalo to:
- Bardzo glosna muzyka non stop
- dwie grupy urodzinowe i przekrzykiwanie sie Pań pseudo animatorek gdzie ktora grupa ma sie ustawic
- jak dla mnie zabawy zupelnie bez polotu (spora czesc dzieci po chwili animacji odchodzila i zaczynala robic cos innego)
- jedzenie poroznoszone po calym placu zabaw (w basenie z pilkami paluszki itp.)
mi akurat tez sie w gemini nie podobalo, wlasnie po1 za glosna muzyka, poza tym stado dzieciakow bez nadzoru mimo iz paulina ma 3,5 roku to sie bala... normalnie trzeba ja byla chronic przed takimi niepatrzacymi na nic 6-7 latkami ;/ jak dla starszych dzieci pewnie ok skoro one rzadza ;)

tez bylysmy n witominie i bylo zamkniete... ciekawe jak tam bedzie bo lazilysmy wczesniej i bylo ok :)
W Gdyni polecam Bajkowo.3h super zabawy w normalniej cenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja bajkowa nie polecam. Brud, smród i ubóstwo. Moje dziecko wychodziło stamtąd ZAWSZE z czarnymi skarpetami i kolanami.

W elefunie byliśmy na jednych urodzinkach i było super. Czyściutko, wesoła zabawa, konkursy, dzieci były zachwycone, a to najważniejsze!
byłam dzisiaj na witawie na otwarciu tego placu. Bardzo mi się podobało, były fajne atrakcje dla dzieci i dużo gratisów.
Rewelacyjna jest karuzela i statek.
Była któraś z Was?
Obsługa mówiła, że w czerwcu będzie także otwarcie kawiarnio - lodziarni. Mają byc dobre ciacha i desery lodowe oraz duży wybór kaw. Sprawdzę :)
my dzisiaj byliśmy na Witawie - super zabawa :) młody szalał i oczywiście wyjście było z płaczem ...
konkursy, zabawy dla dzieci a nawet konkursy dla rodziców :)
image
tak, u nas też wyjście z płaczem. Za 2 mc mamy urodziny i chyba właśnie tam zrobimy. Zakochałam się w tych salkach urodzinkowych. CUDNE!
Jedno co bym tam dołożył to bańki puszczane z takiej maszyny podwieszonej pod sufit. Moje młode to uwielbiają.
Dziekuję za pomoc. A może znacie takie miejsce , ktore jest na dąbrówce i nazywa się Makaraka? możecie coś na ten temat powiedzieć?
boze ale wy macie problemy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na witawie zrobili promocję na urodzinki dla dzieci - 10% taniej na wszystko i lody w pucharkach dla dzieci gratis.
Pięknie zrobione są te salki urodzinowe. Ciekawe ile kosztują takie malowidła? Przy okazji remontu chętnie bym córce pokój tak wymalowała.
no właśnie ja byłam tam w poprzedni weekend na urodzinkach. Bardzo fajnie się dzieci bawiły. Pokoje rzeczywiście wymalowane bardzo ładnie. Ktoś miał talent.
do góry