Widok
a ja mam zle wrazenia po gemini - akurat dwa razy bylismy z synkiem jak byly urzadzane urodziny (pomijam juz fakt ze jak wchodzilismy to dzieci byly w salach i jadly a Panie nie raczyly poinformowac ze na sali bedzie strasznie duzo dzieci bo to byly podwojne urodziny).
To co mi sie nie podobalo to:
- Bardzo glosna muzyka non stop
- dwie grupy urodzinowe i przekrzykiwanie sie Pań pseudo animatorek gdzie ktora grupa ma sie ustawic
- jak dla mnie zabawy zupelnie bez polotu (spora czesc dzieci po chwili animacji odchodzila i zaczynala robic cos innego)
- jedzenie poroznoszone po calym placu zabaw (w basenie z pilkami paluszki itp.)
To co mi sie nie podobalo to:
- Bardzo glosna muzyka non stop
- dwie grupy urodzinowe i przekrzykiwanie sie Pań pseudo animatorek gdzie ktora grupa ma sie ustawic
- jak dla mnie zabawy zupelnie bez polotu (spora czesc dzieci po chwili animacji odchodzila i zaczynala robic cos innego)
- jedzenie poroznoszone po calym placu zabaw (w basenie z pilkami paluszki itp.)
mi akurat tez sie w gemini nie podobalo, wlasnie po1 za glosna muzyka, poza tym stado dzieciakow bez nadzoru mimo iz paulina ma 3,5 roku to sie bala... normalnie trzeba ja byla chronic przed takimi niepatrzacymi na nic 6-7 latkami ;/ jak dla starszych dzieci pewnie ok skoro one rzadza ;)
tez bylysmy n witominie i bylo zamkniete... ciekawe jak tam bedzie bo lazilysmy wczesniej i bylo ok :)
tez bylysmy n witominie i bylo zamkniete... ciekawe jak tam bedzie bo lazilysmy wczesniej i bylo ok :)
byłam dzisiaj na witawie na otwarciu tego placu. Bardzo mi się podobało, były fajne atrakcje dla dzieci i dużo gratisów.
Rewelacyjna jest karuzela i statek.
Była któraś z Was?
Obsługa mówiła, że w czerwcu będzie także otwarcie kawiarnio - lodziarni. Mają byc dobre ciacha i desery lodowe oraz duży wybór kaw. Sprawdzę :)
Rewelacyjna jest karuzela i statek.
Była któraś z Was?
Obsługa mówiła, że w czerwcu będzie także otwarcie kawiarnio - lodziarni. Mają byc dobre ciacha i desery lodowe oraz duży wybór kaw. Sprawdzę :)