Widok
Witkowski Krzysztof - ocena
Jestem nie miło rozczarowany. Być może dlatego,że była to naprawa bezgotówkowa. Może do klientów gotówkowych jest inne podejście,nie wiem. Kontakt z klientem w skali do 10 oceniam na -1. Naprawa dotyczyła uderzenia w tył auta. Skoda Octavia rocznik 2008. Może za stare żeby się postarać??? Auto wyposażone,nie fabrycznie,ale przed szkodą wszystko działało,czujniki parkowania przód i tył. Po szkodzie nie działały tylko dwa czujniki z prawej strony,z tyłu. W trakcie naprawy okazało się, że cała wiązka od czujników jest niesprawna. ??? Przód i tył. Kamera cofania która działała do momentu szkody,po naprawie nie miała połączenia z monitorem. ??? Po dwóch tygodniach od obioboru,po niby naprawie,nie działają czujniki parkowania,tylna klapa bagażnika beznadziejnie spasowana,przedni zderzak pewnie po demontażu w celu naprawy czujników nie ma zachowanych szczelin. Nie polecam tego warsztatu ze względu na kiepską jakość wykonania naprawy,beznadziejny kontakt z klientem. Być może za stare auto,nie wiem. Do momentu szkody wszystko działało jak należy. Chciałem mieć auto sprawne tak jak przed szkodą,nie chciałem żadnej gotówki,zaufałem opinią w necie. Błąd. Mój.