Rok temu...odważyłam się na krok,na miarę moich pragnień..chiciałam poczuć się kobieco...chciałam obudzić w sobie wrażliwość piękna.Moje poczucie..niskiej wartości o sobie,chęć zapomnienia o przeszłości,wszystko to,było bożdzcem do zmian.Szukałam odpowiedniej szkoły,chciałam nauczyć się makijażu,sztuki która miała pozkazać mi,odważyć się na uzewnętrznienie swoich pragniń.Zmiana wizerunku,zmiana na każdym polu życia.Chciałam mieć zawód,prz którym mogłabym pomóc i sobie...heh...dziwne koleje losu,naprowadził mnie na kurs u Pani Aleksadry Mauszak.Dzisiaj wiem,że tak miało być.Poczułam,że moge w pełni poczuć się swobodnie,bezpiecznie..co przy moim nastawieniu do życia i siebie...dało mi start,,że mogę zmienić wszystko!!!...Niesamowity kurs i Niesamowita Kobieta...Pani Ola pozwoliła mi na spojrzenie na siebie,całkowicie niespodziewanie zrozumiałam...że dzięki tej nauce...mogłam odkryć czym jest piękno o jak się Je maluję..wizerunek silnej kobiety ,patrząc na Panią Olę dał mi wiarę we własne siły...Dzisiaj czekam na nastęony krok i mam nadzieję na kurs u Pani Oli...Dziękuję ...jedynie tak mogę podziękować..pozdr