Widok

Wizażystka Dorota Majcher - proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
hej

Kto możecie napisać coś o makijażu Doroty?
Czy korzystałyście z jej usług?
Czy jest godna polecenia?
Prosze o pomoc...

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Makijaż próbny wykonany 3 miesiące przed ślubem. Może spoko, ale na ślub nastawiłam się na coś innego. Ślub w środę. Od poniedziałku piszę i dzwonię z prośbą o potwierdzenie. Zero kontaktu. Ani nawet jednego SMS. W dniu ślubu znalazłam inna makijażystka i fryzjerkę. Dobrze, że środa to jakoś się udało. O zaplanowanej godzinie w dniu ślubu Dorota dzwoni i pyta, że gdzie ja jestem, bo ona była tak chora ze nawet nie czytała SMS i nie patrzyła w telefon i nagle ozdrowiała. Jednym słowem zostawiła Pannę Młodą na lodzie i jeszcze jest zdziwiona ze znalazłam kogoś innego. Dramat. Poziom czystości faktycznie daje wiele do powiedzenia. Pies na środku dywanu w czasie makijażu próbnego zrobił kupę. I cały czas jej psy trzeba głaskać. Staram się nie krytykować ludzi, ale takiego braku profesjonalizmu dawno nie spotkałam. Szczytem jest to że nie chce oddać zaliczki. Brak słów.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co znasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No Dorotka od zawsze brudasem była
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeden wielki dramat. Bałagan, syf w łazience, lepiąca się od brudu podłoga, stan kosmetyków na pewno nie lepszy bo nie wierzę że są regularnie myte i dezynfekowane. Wizażystka wczorajsza i bardzo zmęczona i w trakcie pracy i na filmikach. Jeden wielki retusz, a w postach nie umie sklecić zdania bez błędów. Pani powinna pracować w klubie a nie z ludźmi
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie wystawiła na godzinę przed sesją zdjęciową . Później zaproponowała inny termin , ale makijaż jaki wykonała był tragiczny - chciałam aby mnie mocno wykonturowala , a pomalowała jakimś fioletowym cieniem i zero konturu. Żałuje wydanych pieniędzy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wielka ,,foto-modelka,, z metra cięta
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
No chyba nie wszyscy tu to konkurencja.Bez przesady.Jesli nie potrafi sie wykonać dobrego makijażu to sie za to nie zabiera
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aż tak,przepraszam ta godzina,wybacz za błędy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aż tanio? Szok,smutek
Bo to tania, kiczowata balowiczka, to ciężko się dziwić. Jak byłam raz, to jej oddechem mogłam się upić. Makijaż przerysowany. Wyglądałam w nim, jak tania laska z Uniq'a.
nie polecam!!!!
niestety przed zapisaniem sie do pani nie sprawdzilam opini.... a to oszczędziłoby mi sporo nerwów.... patrząc po profilu na istagramie stwierdziłam że zapisze się do pani aby mnie umalowala i uczesala na bal. Umowiłam się dwa miesiace wczesniej wplaciclam zadatek. Tydzien przed jeszcze napisalam od pani sms czy wszystko sie zgadza i wizyta aktualna odpisala ze tak.
w dniu wizyty zadzwonilam do pani o adres na co pani do mnie " ja nie wiem wgl czy dam rade bo ja sie zle czuje " ale ostatatecznie mialam przyjechac na makijaz na umowiona godzine.
jade do pani przez cale miasto tylko po to zeby otworzyla mi drzwi i powiedziala ze ona mnie nie umaluje bo ona ma jakims cudem na tą godzine trzy klientki..... pani rozkojarzona, balagan w mieszkaniu w pokoju ktorym maluje... totalny brak profesjonalizmu! pani wystawila mnie 4h przed balem! tak o po prostu!
nie polecam - brak profesjonalizmu, bałagan, pani rozkojarzona na maksa, makijaz jak dla clowna i po prostu brzydki, kosmetyki tanie, rzęsy od razu odpadly
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przypomniało mi się jeszcze coś.. Pani Dorota rozwaliła mnie na łopatki kiedy to spytała się mnie czy byłam już na ślubie kiedyś... Kiedy odpowiedziałam, że tak.. to się bezczelnie zaśmiała i dodała, że w takim razie nie muszę jechać do kościoła bo już wiem jak wygląda ślub i za każdym razem jest to samo.....
Co to za wizażystka, która ma takie podejście? Ja po prostu nie wierzę, że ta kobieta w ogóle nazywa się wizażystką..
A co ją to obchodzi czy chce być w kościele na ślubie czy nie? Byliśmy umówione na konkretną godzinę.. oczywiście ja rozumiem, że można mieć lekka obsuwę..
Ale ja czekałam u niej półtora godziny zanim mnie wzięła na fotel.... Jechałam do niej aż dwie godziny... Myśląc, że będzie warto.. obliczyłam wszystko czasowo.. i oczywiście przez nią spóźniłam się na ceremonię..
Ktoś powinien się zająć tą kobietą...
Przydała by się kontrola z sanepidu bo burdel nie z tej ziemi.. no i brak wydawanych paragonów...
Ta firma w ogóle jest zarejestrowana?
Wydaje mi się, że Pani trzepie kasę na lewo...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie od zawsze była syfiarą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie,
Nie chce sję rozpisać, ale dodam cos od siebie. Bylam u Doroty prawie 4 lata temu w Sopocie. Co do syfu to prawda. Pomijam to, najgorzej odebralam jej zachowanie. Sama od siebie zaczela mówić o tym ze tanie kosmetyki są fajne ok... Miala jednak przesmiewcze odzywki, bardzo nieprzyjemne. Na koniec zaczela rozmawiac o tym jaki to ona ma fejm(a co mnie to interesuje) jak dzięki niej jedna fryzjerka zaistniala na rynku i wyobraz sobie ze ona chce ode mnie pieniedzy za uslugi, a ja mowie masz fejm ode mnie a to duzo daje. Na koniec byla wrecz oburzona, ze dogadala sie z nia ostatecznie za polowe ceny, ze bedzie jej uslugo robic. Tym zachowaniem tak mnie odepchnela od siebie, ze nawet gdyby makijaz byl super to i tak wiecej bym nie przyszla. Czuje się ewidentnie wazna, jest nieprzyjemna, delikatnie mowiac trudna. Nie czuje się od niej profesjonalizmu.. No a makijaz... Jedna brew wyzej, druga nizej... Przetrwal cala noc to fakt, nawet byl w miare miare. Zaplacilam 200 zl wtedy z lokami, bez paragonu. Niestety fryzura niedostosowana. Loki piekne, ale podstawowa wiedza mowi aby wady ukrywac a nie podkreslac. Mam wysokie czolo, a zrobila mi tapir grzywki okropny.. Moje czolo bylo wówczas w rozmiarze XXL W aucie non stop doklepywalam sobie grzywke, przekladalam z boku na bok. Kilka lat temu ciezko bylo znalezc wizazystke dobra ale teraz moje drogie... Wystarczy poszukac dobrze:)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nie wierzę w to co ja czytam u Pani.....
Dobrze, że trafiła Pani na ten lepszy dzień "wizażystki.." ️️️
Ty jesteś w szoku? To ja jestem w szoku jak czytam twój komentarz.
Jeśli podoba Ci się burdel, nieład "wczorajsza" wizażystka to ok.. Ale ja i inne panie przeżyły na fotelu dramat. I wiesz co? Nie chodzi tu o psa.. Sama mam i to nie jest problem.
Chodzi o chlew, który jest w miejscu, w którym być nie powinien.. Kieliszki po winie między rozrzuconymi pędzlami, pudla po jedzeniu, karma i przekąski pieska rzucone na podłodze???
Szanujmy się.
Słownictwo jakiego Pani Dorota używa też dobrze o niej nie świadczy.. Wypowiadając się "dziunie" o swoich klientkach.. Z koleżanką która chyba jest naćpana..
Widać, że obie Panie lubią imprezowy styl życia.
Ta kobieta nie zwraca uwagi na czas i na to, że ludzie się spiesza na ważne uroczystości.. Rozumiem jakieś drobne obsuwy.. Ale kiedy kobieta zamiast malować trzyma w ręku paletę cieni i kurk... tańczy albo gada.. To jest dla mnie niepoważne podejście do klientek..
Pierwszy raz coś takiego widziałam. Jeśli jesteś jej stałą klientka to super.. Może trafiłaś na te lepsze dni.. Na dni kiedy skupiła się na swojej pracy.
Ja przeżyłam rozczarowanie, dużo dużo stresu.. Spóźniłam się na ślub i wyglądałam jak karykatura...
Jechałam do domu z płaczem, że byłam taka głupia i w ogóle się do niej wybrałam.
A nie miałam do niej blisko..
nie polecam tej kobiety
I wiem, że takich kobiet jak ja jest masa.. Widać to tutaj chociażby..
Makijaż źle dobrany.. Niespójny.. Szyję to miałam pomarańczowa....
Rzęsy źle przyklejone.. Niestarannie..
nie, nie... jeszcze raz nie....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie to samo przeżyłam. Ta kobieta ma tyle polubień chyba tylko dlatego, że jej metamorfozy są dobrze przerobione przez Photoshopa... Większość z tych dziewczyn co ją obserwuje nawet u niej nie była na fotelu...
Masakra i dno totalne.... Jestem taka zła.. Ze brakuje słów już by to wszystko opisać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakbym czytała swoje przeżycia..
Dosłownie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie. Zgadzam się
do góry