Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Jestem bardzo rozczarowana wizytą u Pana Jarosława. Wg mnie nie ma nic...
~kslomins
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 października 2016

Warto!!! wątek zamknięty Pan Jarek jest wielki!!! Jego wiedza co do kart jest potężna. Ten człowiek...
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 listopada 2016

Polecam! wątek zamknięty Serdecznie polecam wszystkim którzy zbłądzą,znajdą się na życiowym zakręcie...
~Monia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 listopada 2016

Moja opinia wątek zamknięty Z ogromną przyjemnością dzielę się swoją opinią na temat Pana Jarka. Jako...
~Alicja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 października 2016

monika i krzysztof bardzo dziekuja wątek zamknięty chcialabym wyrazic bardzo wielkie podziekowania dla Pana Jarka za...
~monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2016

Bardzo dobry człowoek wątek zamknięty Nie będę umiała wyrazić tutaj tego wszystkiego,co zrobił dla mnie Pan Jarek....
~Dankrysia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

Zaskoczenie wątek zamknięty Moją wizytę u Pana Jarosława można streścić w dwóch słowach - "zaskoczenie" i...
~Cezary
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 listopada 2014

Warto wątek zamknięty Trafiłem do Pana Jarosława parę lat temu z polecenia innej osoby i trochę...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2014

na tak wątek zamknięty W 2009 roku znalazłam się na tzw. życiowym zakręcie. Nie wiedząc w którą...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 marca 2013

Polecam wątek zamknięty Od mojej wizyty u Pana Jarosława minęło już 10 miesięcy. Wszystko co zostało...
~Weronika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 września 2011

Naprawdę WARTO! wątek zamknięty ;) Mogę tylko powiedzieć, że byłam u Pana Jarka jakiś miesiąc temu. I już...
~bu-u
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 maja 2009

Wróż wątek zamknięty To człowiek wiedzący co robi. Z talentem. Darem zdejmowania negatywnych...
~a.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 września 2010

Niesamowity dar wątek zamknięty Zgadzam się z przedmówczynią. Pan Jarek ma taką magię w sobie, że aż to...
~alexa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2010

Cała prawda wątek zamknięty Jeśli faktycznie istnieje magia to pan Jarek jest niesamowity, zastanawiam...
~Maryla
-

dodano: 15 marca 2010

Jestem bardzo miło zaskoczona wątek zamknięty Po upływie kilku miesięcy sprawdziły się ostrzeżenia Pana Jarosława który...
~katarzyna
-

dodano: 16 października 2009

Trafność I Rzetelność wątek zamknięty Bardzo miły i opanowany człowiek który posiada znakomity dar.Polecam pana...
~Mirosława
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 lipca 2009

wielkie uniesienie wątek zamknięty Pierwszy raz w życiu postanowiłam udać się do kogoś kto stawia karty w...
~Monika
-

dodano: 12 maja 2009

Bardzo życzliwe podejście i pełen profesjonalizm wątek zamknięty Z czystym sumieniem serca mogę polecic Pana Jarosława jest to osoba bardzo...
~Barbara
-

dodano: 8 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

18

wątków

do góry