Jak wszyscy dobrze wiemy, nie trudno dziś o gabinet stomatologiczny w naszej okolicy , problem zaczyna się wówczas, kiedy chcemy aby zapewniono nam leczenie na najwyższym poziomie i za przystępną cenę. Muszę przyznać, że szukałam długo. Odwiedziłam wiele gabinetów i niestety zawsze kończyło się rozczarowaniem i poważnym uszczerbkiem w domowym budżecie. Muszę przyznać że dopiero gabinet DentiCo, a w szczególności dr Jowita Zakrzewska-Żebrowska zmieniła diametralnie moje zdanie o usługach stomatologicznych w Polsce. Z czystym sumieniem gorąco polecam wizytę u Pani doktor. Stosowane metody leczenia absolutnie na najwyższym poziomie, profesjonalizm i odpowiednie podejście do pacjenta sprawiają, że mogę powiedzieć – co do niedawna wydawało mi się niemożliwe - że czułam się na fotelu stomatologicznym komfortowo. Co najważniejsze- ceny usług są bardzo przystępne. Reasumując- gabinet wyposażony w sprzęt najwyższej klasy, miła atmosfera kompleksowe usługi i pełna satysfakcja po opuszczeniu fotela. Dr Jowita to niesamowity fachowiec i zdecydowanie namawiam sprawdzenie mojej opinii w praktyce!