Widok

Władze Gdańska wprowadzają nowe ...

Władze Gdańska wprowadzają nowe rozwiązania mające na celu zmniejszenie korków w centrum miasta podczas przedświątecznego szczytu zakupowego. Przez dwa najbliższe weekendy (14-15 oraz 21-22 grudnia) węzeł drogowy przy Forum Gdańsk zostanie częściowo zamknięty dla ruchu samochodowego. Zmiany obejmą dwa kluczowe pasy ruchu, a zarządzaniem sytuacją na miejscu zajmą się policja oraz straż miejska
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie masz takiego samochodu, żeby te 85" przewieźć

zwyczajnie Ci się nie zmieści. Nawet jak rozłożysz siedzenia. No chyba, że bez kartonu i na skos hehehe. powodzenia bajkopisarzu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahaha

A bilety drożeją A kursy obcinają dzisiaj jechałem tzw bydłowozem A przepraszam tramwajem tyle ludzi bylo że po jednym przystanku wyszedłem i wolałem isc pieszo

Hahaha

Dobry dojazd komunikacja w niedzielę, dzisiaj z tej super komunikacji korzystałem i powiem ze to ostatni raz wolę iść z buta, częstotliwość tramwajów w niedzielę nie jest zadowalająca np. że stogów..

Tzw. "status" to objaw biedy umysłowej.
Dla normalnych ludzi stan posiadania nie stanowi o wartości drugiego człowieka.

Bo to jest niedobra, że one w ogóle są.
Ale jakby ich nie było, aj aj! To dopiero niedobra!

Powinni zakazać budowy taki centów handlowych środku miasta! Takie centra powinny być daleko od centrum. Jak Matarnia. A nie zakazywać parkingów.
Choć z drugiej strony, to gdzie te Wasze bąbelki mogłyby chodzić po szkole. Lub zamiast do szkoły... Przecież nie spędzicie z nimi czasu, prawda?

Spaliny przy drodze, niebywałe.

Usmiech

W miejscu tego potwora forum powinien być szpital z parkingami ,autobusy i kolej na miejscu.Teraz szpitale stare śmierdzące brak parkingów ,wszędzie daleko.

była na to szansa, to festyniara wygrała z ponad 60% poparciem. Gdańsk jest stracony przez wirus serdeczności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oh nie, naprawdę?

to wyjątkowo poruszające.. Jak Ty to przeżyłaś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie korki moga byc wszedzie

Miasto zamiast zamykać drogi to powinno zadbać o to aby komunikacja miejska miała przejazd i żeby pseudo taksówki zatoczek nie blokowały. Forum jest zablokowane w każdą sobotę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Korek przy Forum

Planistom ruchu drogowego przy Forum sugeruję zakup gumowego młotka i stosowne użycie tego narzędzia. To co zrobili przy Forum woła o pomstę. Były dwa pasy do skrętu w prawo i było dobrze. Zredukowali do jednego pasa i robią się ogromne korki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

,,remedium"zerwac asfalt nie bedą jezdzic!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Gdańsku nie potrafi się przewidywać i planować tu jest chaos do zarabianie kasy dla deweloperów i kolegów królika. Nie wymaga od tych ludzi czego niemożliwego. Nie ten materiał ludzki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taaa i rowerem czy tramwajem go odbierzesz xd lewe to masz obydwie półkule widać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie zmiana nest winna jechalam

Wczoraj o 15 na koncert srodkowy pas stal calkiem bo polowa dojezdzala do swiatel i wtedy kuerunek i wciskali w lewo. Sama strabilam i zwyzywalam goscia bo dwa swiatla tak stal nie mialsm jak zjechac prosto. Przez tego łosia sie spiznilam na koncert
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

W styczniu poprawia

Przeprowadzą badania i już w lutym zadziała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zielony ład

Pani pseudo D mówiła że to reslizuje w GD
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wierze mi, ze dla wielu luksusem nie jest mieszkanie w falowcu czy oliwskiej kamienicy o uzeranie sie z emerytami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry