Koszt wejścia do branży jest wysoki, a raczej powinien być wysoki. Sam też popełniłem błędy i na początku mocno kalkulowałem - choćby zainwestowałem w sprzęt, który był przeznaczony do domu, a nie...
rozwiń
Koszt wejścia do branży jest wysoki, a raczej powinien być wysoki. Sam też popełniłem błędy i na początku mocno kalkulowałem - choćby zainwestowałem w sprzęt, który był przeznaczony do domu, a nie do lokalu. Efekt? Zmywarka nie dawała rady, padła w momencie, kiedy mieliśmy komplet na sali i brak naczyń. Wybrnęliśmy, ale nigdy więcej. Zainwestowałem w to - https://www.winterhalter.com/pl-pl/produkty/zmywarki-do-garnkow-i-przyrzadow-kuchennych/ Moim zdaniem to był słuszny krok. Mamy zmywarkę od 3 lat - działa lepiej niż poprzednia jako nowa. Taka eksploatacja wymaga wypasionych parametrów i tutaj to mam. W restauracjach nie powinno się oszczędzać na takich rzeczach.
zobacz wątek