Widok
Właśnie kupiłem bilet, czyli propagandowe ustawki przed wyborami czas zacząć
Właśnie kupiłem bilet to będzie hasło Partii w tych wyborach.
Przynajmniej tak zdecydowali spece od partyjnej propagandy.
PiS-neoPZPR aktywuje już swoich trolli przed wyborami.
W tym teatrzyku wśród dramatycznych postaci wystąpił nawet tzw. premier.
Tomek emigrant i spełnienia marzeń w Ojczyznie, buhahahahah ze wzruszenia chyba się popłacze... :)))
Słaba ta bolszewicka ustawka, ale wyraźnie widać dobrą szkołę z kremlowskich farm trolli.

Przynajmniej tak zdecydowali spece od partyjnej propagandy.
PiS-neoPZPR aktywuje już swoich trolli przed wyborami.
W tym teatrzyku wśród dramatycznych postaci wystąpił nawet tzw. premier.
Tomek emigrant i spełnienia marzeń w Ojczyznie, buhahahahah ze wzruszenia chyba się popłacze... :)))
Słaba ta bolszewicka ustawka, ale wyraźnie widać dobrą szkołę z kremlowskich farm trolli.

Nie wiem skąd ty to bierzesz ale zdziwisz się bo ludzie faktycznie całymi rodzinami wracają do Polski, tylko na razie z innych kierunków.
Jest coś takiego co nazywa się rejest mienia przesiedlenia czyli możesz wysłać swoje rzeczy kontenerem : meble, dywany, rzeczy osobiste a nawet pojazdy. I ja widzę że ludzie wracają do Polski, tyle że nie z UK ale z USA, Kanady i Australii ....
Tylko szkoda że bardziej na starość sądząc po peselu
Jest coś takiego co nazywa się rejest mienia przesiedlenia czyli możesz wysłać swoje rzeczy kontenerem : meble, dywany, rzeczy osobiste a nawet pojazdy. I ja widzę że ludzie wracają do Polski, tyle że nie z UK ale z USA, Kanady i Australii ....
Tylko szkoda że bardziej na starość sądząc po peselu
Ma, ale nie przetwarza i nie gromadzi, a jeżeli zapamięta to szybko musi zapomnieć.
Bo zaraz GIODO czy inny RODO się zainteresuje.
Ja czekam teraz na ckliwe historie, jak to emeryci z Australii i Kanady skuszeni 13 emeryturą i wspaniałą służbą zdrowia wracają do Ojczyzny, by tutaj na polskiej ziemi złożyć swoje kości.
Przy okazji propaganda przemyci jakieś antyimigranckie przekazy, ze w tej Australii i Kanadzie to się pojawili muzułmanie, a Polacy to byli tam od zawsze.
W każdym razie ten numer z tym tzw. Premierem w roli zapraszającego do Ojczyzny naprawdę ujmujący za serce, podobnie jak ten Tomek Emigrant niczym Janko Muzykant.
#Właśnie kupiłem bilet.
#PiS to obciach
Bo zaraz GIODO czy inny RODO się zainteresuje.
Ja czekam teraz na ckliwe historie, jak to emeryci z Australii i Kanady skuszeni 13 emeryturą i wspaniałą służbą zdrowia wracają do Ojczyzny, by tutaj na polskiej ziemi złożyć swoje kości.
Przy okazji propaganda przemyci jakieś antyimigranckie przekazy, ze w tej Australii i Kanadzie to się pojawili muzułmanie, a Polacy to byli tam od zawsze.
W każdym razie ten numer z tym tzw. Premierem w roli zapraszającego do Ojczyzny naprawdę ujmujący za serce, podobnie jak ten Tomek Emigrant niczym Janko Muzykant.
#Właśnie kupiłem bilet.
#PiS to obciach