Widok
Włoski smak.
Na samym wstępie chciałbym poruszyć kwestie negatywnych opini dotyczących tego lokalu.jest to dla mnie kwestia wysoce nie zrozumiała. Odnoszę wrażenie ze osoby piszące takie komentarze poprostu nie znają sie na zeczy i przywykli do miękkiej rozlazłej pizzy rodem z sieciowych fast- foodów.Tak na prawdę mamy tu do czynienia z delikatna cieką i chrupka pizza zyskująca swój dzięki piecu opalanym drewne. Co do obsługi nie mam żadnych uwag . Sa mili i z chęcią podadzą dania do stołu mimo to iż nie maja obsługi kelnerskiej , klimat raczej domowy co mi bardzo odpowiada, dla tego na pewno bede wracać z rodzina czy znajomymi.
Moja ocena
Pizzeria Margherita
kategoria: Pizzerie
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6
Drogi Janie,
Chyba nie jadłeś pizzy włoskiej, bo twoje wyobrażenie kończy się na... tym co podają w Margharit'ie.
Odniosę się do "mamy tu do czynienia z delikatna cieką i chrupka pizza zyskująca swój dzięki piecu opalanym drewne"
1. pizza jest sucha jak wasa - po prostu twarda i wysuszona
2. rant pizzy ma 3-4 cm
3. spód jest mega słony
Tak, NIE smakuje włoska pizza!
Chyba nie jadłeś pizzy włoskiej, bo twoje wyobrażenie kończy się na... tym co podają w Margharit'ie.
Odniosę się do "mamy tu do czynienia z delikatna cieką i chrupka pizza zyskująca swój dzięki piecu opalanym drewne"
1. pizza jest sucha jak wasa - po prostu twarda i wysuszona
2. rant pizzy ma 3-4 cm
3. spód jest mega słony
Tak, NIE smakuje włoska pizza!