Widok

Wnęki ze światełkiem w pokoju.

Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
Witam, interesuje mnie zrobienie w pokoju 3-ech prostokątnych wnęk ze światełkiem takie ala półki. Takie wnęki wykonuje się z karton gipsu jak mi jest wiadomo. Ja w swoim pokoju posiadam ścianę którą chętnie bym wykorzystała ale jest ona chyba z betonu czy równie mocnego dziadostwa czy w takiej ścianie tez ta sie zrobić takie wnęki ? Jakoś wykłuć czy coś ?

Tutaj jest zdjęcie które ukazuje jak chciałabym aby było to zrobione http://www.mojalbum.com.pl/Album=AN7ITHJ6 tylko brak światełek u góry czy też na dole. Moja ścianka jest gruba na ok. 12 cm. Taka wystarczy ? Czy jest jakiś fachowiec który podjął by się zrobienia takich wnęk ?
AAA i oczywiście jaki byłby to koszt ?

Bardzo proszę o pomoc, ewentualnie proszę pisać na maila aanaa87@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ścianie takiego czegoś się nie robi, co najwyżej karton gipsu
poszerza scianę i zostawia miejsca na wnęki.
mogę to zrobić za nie drogo proszę o szczegóły na biznespoczta@zwybrzeza.pl co i kiedy

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Czy da się urządzić małą funkcjonalną łazienkę? (4 odpowiedzi)

Czy naprawdę da się urządzić bardzo małą łazienkę tak, żeby była funkcjonalna? Myślę o wannie,...

Dekoracje do mieszkania (28 odpowiedzi)

Co myślicie o panelach tapicerowanych na ścianę? Szukam czegoś, co dodałoby trochę przytulności...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

do góry