Widok

Wódka i napoje - gdzie i kiedy kupić?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Gdzie najtaniej kupię wódkę i napoje na wesele ??? Czy w makro czy w jakiejś hurtowni?? Kupić teraz czy czekać ?? Wesele mamy w czerwcu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupuje w afroalko, bo tam można zwrócic alkohol, który Ci nie pójdzie na wesele, do tego cene za stocka dostałam tam najtańsza ze wszystkich skepów, w których szukałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Musze do nich napisać :)
Bierz jak najszybciej - co z głowy to z myśli, Makro wydaje się ok, ale zobacz też inne większe markety typu Tesco, Carrefour itp. Osobiście jeszcze polecę Wódkę Weselną Polanin. Miałem ją na swoim weselu i szczerze polecam. Żona wyszukała markę w internecie, wybrała ładny wzorek i tak zamówiliśmy, co było strzałem w dziesiątkę ;) oczywiście najpierw wzięliśmy jedną butelkę na próbę, bo głupim byłoby brać w ciemno ;)
szukam coli, fanty, sprita litrowego w niskiej cenie? wiec jakby ktos widział to dajcie znac :)
Już teraz powinnaś zacząć się rozglądać:) polecam hurtownie, supermarkety. Widzę, że dużą popularnością cieszą się Wyborowa, Krupnik i Stock. Ja na swoim weselu miałam lokalną wódkę Sieraków: http://www.wodkadworsierakow.pl/ . Goście byli zadowoleni Pozdrawiam.
Polecam afroalko, kupilismy Pana Tadeusza w fajnej cenie :-)
fajnej to znaczy za ile jesli mozna wiedziec? :)
Nam wódkę Pan Tadeusz zaproponowali za 22,20 zł - pół litra oczywiście :)
image
Jak myślicie jakie są najlepsze smaki soków na wesele? Jakie cieszą się najwiekszym powodzeniem? :)
ja bede miala pomaranczowy, czarna porzeczke i jablko + gazowane....
znacie jakies aktualne promocje?
na napoje bezalkoholowe 1l. :P
Wesele bez alkocholu? To gorzej jak stypa
Alkohol musi być. Wódka najlepiej biała , powodzenie ma ostatnio ŻUBRÓWKA , no i oczywiście wino. Ja preferuję różowe , półsłodkie lub półwytrawne.
Dobra promocja była w tesco i w Kauflandzie, 1l pepsi, mirinda, 7up za 1,95 zł. Może jeszcze coś będzie...
Widzę że ludzie chwalą tu nie tylko znane marki wódek, ale również ciekawe zjawisko jakim jest wódka weselna polanin. Osobiście polecam brat miał na weselu, butelki robią wrażenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry