Widok

Wódka na wesele - gdzie kupić?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Zaczynam się rozglądać za wódką na wesele. Wiecie gdzie można kupić najtaniej interesuje mnie wódka Stock Prestige. Może macie jakieś sprawdzone miejsca z dobrymi cenami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tę wódkę kupowaliśmy w makro mieli promocję ale ślub był 2013 musisz szukać po sklepach i wyhaczyć dobre promocje
Polecam hurtownię Janus oraz Afroalko:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie szukaj promocji oprócz makro to jeszcze hurtownie. Na taką ilość to zniżka dodatkowo na bank powinna być.
The woods are lovely, dark and deep...
Myśmy kupowali w selgrosię jak powiesz przy kasie że to wódka na wesele to powinniście dostać zniżkę
image
i ja się podłączę pod pytanie, też chcę tę wódkę kupić. A czy oprócz wódki coś jeszcze z trunków warto kupić?
My kupiliśmy ostatnio Stocka w dobrej cenie w kauflandzie. W podobnej cenie był też w promocji w Tesco ;)
image
A czy udało Wam sie kupic gdziekolwiek wódkę z ewentualna mozliwością zwrotu? Chcielibysmy kupic więcej butelek - tak na zapas i te które nie pójdą oddać. Czy dogadaliścię się tak w jakiejkolwiek hurtowni/sklepie?
W afroalko możesz zwrócić wódkę ale tylko cały karton.
image
Wielkie dzięki za taką informację :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stock w afroalko jest tańszy niż w kauflandzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zapomnij o winie. Ja np wódki nie pijam, a wino z przyjemnością.
U mnie na weselu było 0,5 litra wódki na głowę. Była to Finlandia - dobra wódka więc większość piło. Wprawdzie piwa nie było, ale wino jak najbardziej.
Gdybym miała coś zasugerować to aby wino było półsłodkie lub półwytrawne. Te słodkie i wytrawne zupełnie u mnie nie szyły :)
Tutaj mają gotowe zestawy win http://www.vinorama.pl/ przy większym zamówieniu dostawa jest darmowa.
Kupowaliśmy w Afroalko, cena rzeczywiście dobra, ale doszedł zgrzyt. Byliśmy umówieni, że przyjmą cały zwrot pozostałej wódki, a jak przyszło co do czego, to okazało się, że tylko 10% tego co pierwotnie kupiliśmy.
Możecie napisać w którym sklepie kupowaliście? Bo ja w ten weekend jadę do nich w Gdyni na Pogórzu/Obłużu kupić i wezme jakąs umowę napiszę i poproszę o ich pieczątkę lub podpis, bo ze względu na możliwość zwrotu planujemy kupić lekki zapas.
To było w sklepie w Sopocie, ale właściciel jest ten sam. To dobry pomysł z tą umową, bo jednak kombinują
Czy ktoś kto miał wódkę Stock mógłby mi napisać jaki ma wymiar etykieta? Bo nie wiem jakie naklejki kupić, a nie mam jak zmierzyć w tym momecie. Poratujcie. ;)
My mieliśmy wódkę weselna z Polanina z grawerem. Nie kupaliśmy etykiet. Przyjechały gotowe, fajne butelki, bardzo eleganckie. Może popatrz na takie?
My wódkę Polanin kupiliśmy raz na spróbowanie w Carrefourze, a że okazała się dobra to więcej zamówiliśmy bezpośrednio ze strony. Tam mają też pokazane dodatkowe opcje jak np. grawer na butelce. Bardzo ładnie to wygląda na stołach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry