Widok

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo Temat dostępny też na forum:
Największe salwy śmiechy zbieram od lat, gdy w trakcie występu odchodzę od scenariusza i zaczynałem opowiadać kawałki mojego życiorysu. Dzieciństwo miałem trudne, ale wcale nie smutne!Jeden z moich dziadków miał szklane oko i gdy szedł na drzemkę wrzucał je do szklanki razem ze sztuczną szczęką. Mieliście coś takiego w domu? Ja miałem.Drugi dziadek prowadził nielegalną bimbrownię, a ja w wielu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale premiera była przecież w czerwcu 2022...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lubię

Lubię pana Cejrowskiego, nic na to nie poradzę
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 21

Promujecie występy Homofoba

i usuwacie komentarze
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 19

Bosy Wariat

Historia jak w wieku 5 lat upadł na głowę i odkleiła mu się jedna klepka ta najważniejsza. Teraz biedny łazi na boso, roznosi sofiliozę i grzyba oraz opowiada brednie z krainy mchu i paproci! Sorry nie, dziękuję tą indoktrynacją i homofobią niech pluje w TVPIS! Tam się nadaję!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

przeciez ten pan idzie tam gdzie mu więcej zapłacą. był w tvp, był w tvn, był w tv puls

jak więc widać poglądy to jedno, a możliwość zarobku (dla stacji tv) to drugie. no bo jak cejrowski od wc kwadrans w tvn?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

wiesz częściowo zgadzam się z Tobą. Dlaczego częściowo? bo oglądam te programy dla rozrywki

nie dla zdobywania wiedzy...zresztą "pan się przesunie"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

od lat 90, jak za pampersow w tvp cejrowski robil te swoje programy w tvp, było wiadomo co to za typ

natomiast jak mam mozliwosc to ide na jego programy. bylem chyba na sześciu i zaskocze cie, jakoś prawactwa albo wspolczesnej polityki nie bylo. co najwyzej wstawki wlasnie z dawnych lat, z naciskiem na wujowy prl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

masz problem, ale nie wiesz jaki hahaha....idealnie nadajesz się, aby nabijać kieszeń pokręconym ludziom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jakiego hpmofoba? Gdzie Twoja tolerancja o otwartość na inne poglądy?

Gdzie szeroko promowane diversity?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ojej diversity i tolerancja wprost wylewa się z wielu tutejszych komentarzy.

Macie świadomość, że czas pseudonaukowego lewicowego bełkotu właśnie mija? Słychać wycie? Znakomicie.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mija chyba u was w zakrystiach. Musicie się pogodzić ze swoim homoseksualizmem

a nie ze strachu przed nim gardzić innymi. Będzie wam i nam łatwiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na 53 opinie pozytywnych jest może 3 - to są właśnie tolerancyjni gdańszczanie w pełnej krasie!

Jeśli Was nie interesuje W. Cejrowski, tudzież go nie lubicie - proszę zamilknąć i dać upust swoim frustracjom w inny sposób. Ja i cała moja rodzina zawsze go lubiliśmy, a jego programy podróżnicze (i świetne książki, polecam) były powiewem świeżości w telewizji i chętnie do tego wracam. Hejt wylewa się głównie przez to, że pan Wojciech jest katolikiem - w durnym polskim internecie to wystarcza, żeby zmieszać człowieka z błotem. Mimo wszystko miłego dnia zycze
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

Wstyd Trojmiasto.pl!

Wstyd, że Trójmiasto.pl obejmuje patronatem występ homofoba, rasisty i hejtera!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 18

asd

Tolerancja nie oznacza zgody na przemoc hamstwo i nienawiść
Dlatego sprzeciw wobec poczynań tego homofoba

Tolerancja ma granice. Tak samo jak nie toleruje się pedofilii itd
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zrozum wreszcie

Nie ma tolerancji dla pedofilii i nie ma tolerancji dla homofobów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

I co ? Masz te boki czy dalej zerwane?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

To się gryzie z definicja tolerancji i tak zwanym diversity.

Ludzie są różni, mają różne poglądy - częścią z tych poglądów może być to że nie popierają tego czy owego i jako osoba tolerancyjna powinnaś to tolerować. To się nazywa wolność słowa, myśli i wypowiedzi. Ale jak widać uważasz że wolność można mieć tylko wtedy gdy człowiek w pełni zgadza się z twoimi poglądami. Ot cała magia lgbt...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Literacki Sopot 2026 (3 odpowiedzi)

Cztery dni, jedno miasto i dziesiątki wydarzeń już wkrótce Sopot po raz piętnasty stanie się...

Street Show 2026 (3 odpowiedzi)

Street Show 2026 to jeszcze więcej adrenaliny i motoryzacyjnych wrażeń. Przygotuj się na...

Letnie Urodziny Gdyni 2026 (45 odpowiedzi)

Letnie Urodziny Miasta będą okazją do spotkań i wspólnego świętowania. Na mieszkańców i gości...

do góry