Widok

Wojciech Wiczanowski - ocena

Tyszkiewicz Temat dostępny też na forum:
Mieszkam za granicą, ale chciałem sprzedać swoje mieszkanie w Gdańsku i nie bardzo wiedziałem, jak podchodzić do sprzedaży lokalu będąc za granicą.
Po poszukiwaniach w Internecie trafiłem w końcu na firmę Tyśkiewicz Nieruchomości, ponieważ wydawała się być znaną i renomowaną firmą w regionie.
Przydzielono mi pana Piotra Żylińskiego jako mojego agenta. Już podczas pierwszej rozmowy telefonicznej z panem Piotrem wydawał mi się doświadczonym i kompetentnym agentem, który w przystępny sposób wprowadził mnie w ogólne procedury związane ze sprzedażą lokalu. Przekonał mnie również przedstawiając mi swoją analizę rynku i wyceny mojego mieszkania. Zaproponowana przez niego cena sprzedaży była strzałem w dziesiątkę, ponieważ nie tylko ja byłem z niej zadowolony, ale już po krótkim czasie Pan Piotr znalazł zainteresowanych nabywców mojego mieszkania (którzy ostatecznie w lutym 2026 roku stali się szczęśliwymi nowymi właścicielami mieszkania).
Pan Piotr zdobył moje pełne zaufanie, dlatego udzieliłem mu poświadczonego notarialnie pełnomocnictwa do wszystkich czynności administracyjnych i prawnych związanych z sprzedażą lokalu, co było wygodnym dla mnie rozwiązaniem, bo wszystko za mnie załatwił
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Ogromnie dziękujemy za budującą opinię. Bardzo nam miło, że współpraca z naszym Agentem przebiegła tak pomyślnie. Życzymy wszystkiego dobrego, panie Wojciechu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i Budownictwo

Arek - ocena (12 odpowiedzi)

Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu mebli współpraca ze...

do góry