Widok

Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku SPZOZ, Gdańsk, al. Zwycięstwa 39

Kobieta Zaspa Śródmieście Temat dostępny też na forum:
podobno usuwaja zabki na NFZ..czy ktos byl i moze cos powiedziec o jakosci uslug w tym miejscu :)?
mam do usuniecia ok 10 zebow nim zakuja moj zgryz w druty ..... jest moze ktos kto tam ykonywal taka usluge?
jak wyglada kwestia znieczulenia i wogole rwania?
presonel rwacy ..stary? mlody? :)

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tam podobno nie rwa zebow, ja robilam zabki ale nie rwalam jestem zadowolona o rwaniu nie wiem nic
dzień doberek,
~hilara, a czy mogłabyś napisać mniej więcej jakie są ceny w tej przychodni za leczenie zębów, chodzi np o leczenie kanałowe, wypełnienia itp.....:)
czy może mają jakiś swój cennik?
i do którego stomatologa warto się zapisać?

pozdrawiam
Czy tak trudno poszukać w necie?

http://www.rynekmedyczny.pl/Wojewódzka_Przychodnia_Stomatologiczna,Gdańsk,Zwycięstwa,ZOZ,1679252,,

a potem kiknąć w :

Opinie pacjentów
Specjalizacje placówki
Potencjalnie leczone schorzenia
Najbliższe placówki o podobnym zakresie oferowanych usług

Z doświadczenia wiem, że każdy ma tam swoją specjalizację i zajmuje się jedna działką
tylko leczy
tylko wyrywa
tylko robi rtg
tylko przyjmuje dzieci
tylko robi sztuczne żęby

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem po co w tej ostatniej wypowiedzi wyczulam moc agresji i zlosliwosci

oczywiscie ze moge napisac
ja chodzilam do pani Gach - mila sympatyczna i solidna
nie wiem czy mowimy o tej samej przychodni ja chodzilam do tego centrum onkologicznego gdzie mieszcza sie inne przychodnie
wizyty sa za free ale mozna zaplacic sobie za lepsza plombe koszt 50 zl pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to nie ta przychodnia.
lepiej już iść na orzeszkową, do studentów, jest lepszy nadzór i leczenie tańsze.

ps. lekarz który robi zdjęcia rtg?
hahaha, dobre
Rwanie zebow przysluguje ci za free wszedzie gdzie maja podpisana umowe z NFZ.Znieczulenie tez Ci przysługuje .Jedyny lekki ból sprawi Ci tylko zastrzyk znieczulający.Ja rwałam też ok.10-ciu zębów w przychodni prz ul. Kilińskiego u pani dr.Wierszyło i raczej nie miałam zastrzeżeń,ale plomb nie polecam.Pani doktór zaoferowała mi "lepsze"plomby po 60zł. sztuka minęły dwa miesiące a dwie plomby już wypadły.O reklamacji mogę chyba zapomnieć bo oczywiście rachunku nie mam.Acha pani doktór nie uznaje rękawiczek jednorazowych.Jeżeli interesują Cię ceny w prywatnych gabinetach to rwanie kosztuje od 100 do 200 złotych sztuka, a plomba też ok.60złotych.
Mało który gabinet ma tak bardzo zawężoną specjalizację.
witaj. Ja jestem na etapie leczenia zebow,obsluga super ,plombowanie i wyrywanie zebow z znieczuleniem.Po wyrwaniu zebow jest szycie nic nie boli.Nazwe siebie / tchorzem / ale teraz biegam i juz mam wszystkie zeby wyleczone i czekam na wycisk protezki. Protezke bede miala za dwa tygodnie,z tym, ze raz w tygodniu przymiarka,ale to male piwo. Lekarze sa super.Starsza lekarka ok.50 lat i mlodzi asystenci,czulam sie z nimi jak bym ich znala od dawna.Atmosfera bardzo mila. Skorzystaj z mojej rady i sie tam udaj.pozdr.
Chciałam się tam zapisać na usunięcie ząbka. To było ok. 3 miesiące temu. Zadzwoniłam - pani powiedziała, że każdego dnia przyjmują tylko 3-4 osoby. Więc mówię, że chciałabym się zapisać. Ona na to, że trzeba się rejestrować na bieżąco danego dnia od 7 rano. Mówię, że wobec tego zadzwonię jutro o 7. Na co ona, że tylko osobiście można (?!). Myślę sobie - no trudno, zwlokę się i pójdę na tą 7 rano się zapisać. Po czym pani w słuchawce dodała, że niektórzy to już od 6 stoją bo kto pierwszy ten lepszy :| Postanowiłam odpuścić i znalazłam inne miejsce.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
kłamstwo, ja się tam zawsze rejestruje telefonicznie.
Obsługa super i profesjonalna.
Polecam dr. Aldonę Zabielską urocza i delikatna w stosunku do tak strachliwych pacjentów jak ja.
Dzięki niej prawie pokonałem strach przed dentystą, którego nabawiłem się w dzieciństwie :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, czy ktoś z Was miał może usuwane ósemki w tej przychodni?mam wyznaczony zabieg na 7 grudnia ale mam pewne obawy. Jestem tam pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać:/
i jak było? mnie czeka to samo i bardzo sie boje...
ja byłam jakiś czas temu, mogę polecić, bardzo profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie
A jak nazywał się chirurg ,który dłutował ? wiem ,że są chyba dwie lekarki ?
Miałam usuwane w tej Przychodni ósemki - jeszcze w zalążkach - dłutowane...
Jak w swoje ręce weżmie Panią lekarz stomatolog a nie student, to trwa to precyzyjnie. Noie spostrzeże się Pani, a już jest po strachu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałam usuwane w tej Przychodni ósemki - jeszcze w zalążkach - dłutowane...
Jak w swoje ręce weżmie Panią lekarz stomatolog a nie student, to trwa to precyzyjnie. Nie spostrzeże się Pani, a już jest po strachu.
Ponadto przy innych ekstrakcjach, które miałam tam przyjemność zaznać...zawsze zakładają szwy co jest duzym plusem.

Jeśli mogę polecić jeszcze inną Przychodnię w której "rwanie" zęba przebiega w bardzo miłej atmosferze...to polecam Miladent w Gdańśku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry