Widok

Wolne Miasto

Wolne Miasto Ujeścisko Temat dostępny też na forum:
Zaletą inwestycji jest lokalizacja niedaleko centrum Gdańska i Al. Armii Krajowej, która łączy centrum Gdańska z trójmiejską obwodnicą. Przyszli mieszkańcy osiedla spacerować będą mogli wokół zagospodarowanego zbiornika wodnego przy ul. Cedrowej.

Osiedle powstanie etapami na jedenastu hektarach. Składało się będzie z budynków wielorodzinnych z płaskimi dachami ustawianych kwartałami. ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Opinia mieszkańca

Mieszkam i szczerze polecam, tyle w temacie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

i co?

I co to za wykopy przy budynku B, czyżby III etap?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

wolne miasto

oglądałem tam mieszkania i muszę przyznać, że tyle błędów wykonawczych w tak krótkim czasie nigdzie nie zauważyłem..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Jest nawet Twój sklep,ale ma tam tak kosmiczne ceny,że stanowczo nie polecam lepiej przejść sie spacerkiem do netto lub lidla większy wybór i 3 razy taniej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ogrodki dzialkowe nie sa obskorne.Byl spokoj dopuki nie zaczeli budowac blokow.Precz od naszych dzialek !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

I jak tam prace??

Ktoś tu pisał że inwestycja zakończy się na pierwszym budynku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zamieniłbym na żadne inne

Najlepsze osiedle, uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chciałabym tam mieszkać.

Całe życie mieszkałam przy cmentarzu i osobiście mi odpowiada - jest spokojnie i zawsze będzie, nie uraczysz meneli czy bójek, a po 1.XI wszystko świeci :) Jak kto lubi oczywiście, ja nie mam nic przeciwko. A osiedle mi się podoba, jest spokojne i ładne, przdałby się więcej sklepów ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan z "Twój Sklep" to dziad rodem z PRLu. Nie polecam... Mam nadzieje ,że z czasem powstanie jakaś Żabka i będzie zdrowa konkurencja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko 2 etapy maja widok na cmentarz i to wybrane mieskszkania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

deweloper mówił, że to spokojne osiedle, bez ruchu samochodowego, kupiliśmy fajne mieszkanie z ogródkiem ale zamiast spokojnego wypoczynku codziennie patrzymy przez okno na zaparkowane auta pod ogródkami, hałas i smród. A reklamują się jako zielone osiedle...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

mieszkam tu już rok i jestem bardzo zadowolona . Polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

7,20 zł/m2 to skandal hhhaaa dobre
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie to samo pomyślałem, pewnie jesteśmy sąsiadami :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

dziwne

Jak tylko pojawia się negatyw pojawia się 100 minusów, jak pozytywna opinia podobnie dużo lajkujących, naprawdę zastanawiające...

Daleko od komunikacji, cmentarz po sąsiedzku, jak ktoś nie ma samochodu to już w ogóle współczuję
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie wiem w czym problem

Przystanek autobusowy jest 5 minut spacerkiem, a tramwajowy 10 minut... Znam masę osiedli w Gdańsku z gorszą komunikacją.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

???

Pod ogródkami i klatkami nie ma miejsc postojowych, tylko "serdeczni" sąsiedzi parkują tam swoje samochody, pomimo zakazu. W rzeczywistości jest to chodnik, tylko większość o tym nie pamięta... Możemy podziękować za taki stan sami sobie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo deweloper poszedł po taniości i zamiast chodnika zrobił kratkę tak jak na miejscach parkingowych ot wspaniały projektant i zamiast spokojnego osiedla jest jak wszędzie czyli samochód najważniejszy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2