Widok

Wolne media

W USA telewizja przerwala wystąpienie Trumpa, bo bredził o falszowaniu wyborów bez żadnych dowodów.
To się nazywa wolnośc mediów. Sól demokracji
Wyobraźcie sobie ,ze w Poslce TVP przerywa wystapienie Kaczora, który pieprzy farmazony.
Niemożliwe , co ??
To wina PIS , ze nie mamy wolnych, obiektywnych , publicznych mediów.
Mamy TVP, z której leje sie plugawa nagonka na przeciwników politycznych godna czasów Goebbelsa.
Kaczyński musi odejść !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobry przykład podałeś. Oto przykład z naszego podwórka, z tego forum. Jest tam dział o "koronawirus" który opanowany został przez antycovidowców piszących ewidentne bzdury, powielających fake newsy. Są to ewidentne bzdury, które przyczyniają się bezpośrednio do rozprzestrzeniania się zakażeń. Wielokrotnie prosiłem administratorów forum o blokowanie tych fake newsów. Bez skutku. Czy w imię chorego pojmowania wolności słowa, dyskusji na forum, wyrazimy zgodę na publikację każdej bzdury ? Czy zatem mogę w ramach tej zasady polecić zjadanie muchomora sromotnikowego, jako doskonałe panaceum na wirusa Covid ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Różne treści, kłamstwa, brednie, propaganda są wprowadzane do przestrzeni publicznej w różny sposób. Najczęściej mają wesprzeć partie, dana grupe spoleczna, firme, osobe a często są wprowadzane za pieniądze i korzyści. Często obywatele są wprowadzani w błąd czy nawet oszukiwani. Ja widziałem setki przestępstw i setki preparowanych dokumentów przez budżetowke. Od pobić małych dzieci i znęcania się nad nimi po handel dziecmi, ustawiane napady policji, groźby karalne we współpracy z mundurowymi, groźby zabójstwa z wycelowana bronią, ustawiane procesy mafii, preparowanie setek badań, fałszowanie setek dokumentow, trucie ludzi i namawianie innych do tego. Widziałem jak firma budowlana z klakierami twierdziła że jest rzetelna i uczciwa i że nigdy nie występowały u nich problemy a człowiek który to nagłaśnia od lat bredzi ale po wielu latach walki w ciszy wyremontowali 5 bloków czyli dwie wspólnoty. W tej wspólnocie gdzie ten człowiek bredził wymieniono 3/4 izolacji przyziemia i nie tylko. To ponad 300 metrów długości a to daje jakieś 900 może 1000 metrów kwadratowych a nie będę wchodził dalsze rzeczy. Były groźby i zlecenie zniszczenia a nawet zabójstwa ludzi. Ludzie po zgłoszeniu do nadzoru i złożonych zeznaniach szybko zmieniali miejsce zamieszkania za sprawą dewelopera semeko mówiąc że chcą spokojnie żyć a tam nie będą mieć życia występując przeciwko tej firmie. Dodam tylko że w miejscu gdzie działali doszło do gwałtów i molestowania dzieci oraz samobojstw w liczbie mnogiej. Dodam że sprawe znał również Prezydent Adamowicz i mega przekręty w budzetowce których nikt nie jest w stanie ukryć. Preparowane dokumenty są setkami a nawet tysiącami ale w budzetowce są również jasne dokumenty udowadniające ich korupcje i działalność w mafii. Tylko korupcja i przestępstwa w służbach, budzetowce i na wysokich stanowiskach jeszcze ta oblude, kłamstwa i propagandę jakoś spina dla niezaangażowanych. Dodam że widziałem milionowe kradzieże i próby kradzieży na dziesiątki milionów oraz działania przynoszące straty setek milionów a może miliardy. W tym czasie przestępcy z przestępstw mieli miliardowe zyski. To nie jest zasłyszane więc moge podpisac się pod tym obiema rękami. To wszystko jest potwierdzone i niestety wszystko widziałem na własne oczy oraz osobiście słyszałem. A to tylko namiastka. Szczegóły przerażają. Przerażają tym bardziej że to ustawia budżetowka.
Czy wszystko jest Pan w stanie zweryfikować kiedy ścierają się ogromne pieniądze i przestępstwa z prawdą. Dlatego ze problemem w Polsce jest logiczne myslenie i analiza przestępcy robią co chcą mamiąc spoleczenstwo oplacanymi klakierami.
Miro*ław Dun*t
Spartan Warriors Complete Competence
Polityka, semeko i inne grupy przestępcze
Śladami pedofili
Polska Polityka. Czas na normalność
Kiedy ru*hasz dzieci zostajesz prokuratorem czyli palcem po wodzie pisane. Prawdziwa historia korupcyjno przestępczo pedofilskich układów w pomorskiej budzetowce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (11 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

do góry