Widok

Wózeczek

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przyjmę, lub tanio kupię wózek(akcesoria, których już nie potrzebujecie) dla braciszka.
Wojtuś ma się urodzić na początku lipca.
Jak wiadomo kupno wszystkich najpotrzebniejszych rzezy dla maleństwa to spory wydatek...
Więc jeśli ktoś chciałby się pozbyć wózeczka, lub tanio odsprzedać to prosiłabym o kontakt.

514900992
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Może ma ktoś do odsprzedania chodzik.
Znajomej jest potrzebny.
Dziękuję za powiadomienie.
Już do koleżanki forumowiczki napisałam. Mam nadzieję, że wciąż będzie to ogłoszenie aktualne, bo wózeczek piękny!
Braciszkowi na pewno się spodoba! :)
Dziękuję "mamo" za dobre chęci, ale kupujemy wózeczek od Oli po Nikosiu :)
Hej dziewczynki.
Słuchajcie moja 'druga' mama wylądowała w szpitalu ( ta, która szuka chodzika dla swojej 8 miesięcznej córeczki)
Ma podejrzenie stwardnienia rozsianego ;( Mam nadzieję, że to tylko głupota lekarzy.

Beatka chce, abym posprzedawała jej rzeczy tu na forum trójmiasta.
Będą to ciuszki od 0 do 8 miesięcy. Więc jeśli coś to za jakieś 2 tygodnie będę je miała u siebie w Gdańsku.

Beata chciałaby kupić jeszcze prócz chodzika(z zabaweczkami dla Julii) jakąś prostą spacerówkę dla córci taką z większymi kołami i z którą można by podróżować.

Jak znajdziecie jakieś w miarę przystępnych cenach to dajcie znać.
a tak btw. czuje się zobowiązana jej pomóc, bo to świetna osoba i kucharka, wiele razy mi pomogła, dlatego nazywam ją swoję drugą mamą(przyjaciółką) Pamiętam jak spóźniłam się na odprawę we Francji to jej mąż specjalnie ze mną jechał. Takich rzeczy się nie zapomina.
Mamuśka prócz 8 miesięcznej Julki ma jeszcze 3 synów. 18 letniego, 8 i 14 :) Meeega chłopcy!
TRZYMAJCIE TYLKO KCIUKI ABY TO NIE BYŁO STWARDNIENIE ROZSIANE, BO JA SIĘ ZAŁAMIĘ!! :(
do góry