Widok
Wózek spacerowy Mothercare
Wózek spacerowy Mothercare, stan db, trzeba go odświeżyć i co najważniejsze naprawić jedno przednie kółko, bo odpada.
Wózek posiada tackę na napoje dla dziecka, ale i dla rodziców, wbudowany jest termometr i zegar, kosz na zakupy jest obszerny, regulowany podnóżek, skrętne przednie koła, różne poziomy oparcia, w tym pozycja na płasko. Daszek jest nieco wyblakły od słońca co widać na zdjęciach. Nie posiadam do kompletu śpiworka.
Cena 50 zł. Możliwa wymiana na pieluchy Dada rozm. 4.
Odbiór osobisty Rumia, Gdynia Chylonia lub Gdańsk przy Ikei.
Zapraszam.

Wózek posiada tackę na napoje dla dziecka, ale i dla rodziców, wbudowany jest termometr i zegar, kosz na zakupy jest obszerny, regulowany podnóżek, skrętne przednie koła, różne poziomy oparcia, w tym pozycja na płasko. Daszek jest nieco wyblakły od słońca co widać na zdjęciach. Nie posiadam do kompletu śpiworka.
Cena 50 zł. Możliwa wymiana na pieluchy Dada rozm. 4.
Odbiór osobisty Rumia, Gdynia Chylonia lub Gdańsk przy Ikei.
Zapraszam.

Kółko wypada z metalowego pręta, jak mocniej je nałożę, to się trzyma, ale przy wyjmowaniu z bagażnika znowu odpada. Ja nie znam się na wózkach, nie wiem co się stało, myślę, ze można naprawić, ale też tego nie potwierdzam, bo nie byłam w serwisie. Ile taka naprawa kosztuje i na czym będzie polegać, to nie mam pojęcia. Jeśli chodzi o maksymalną wagę dziecka w wózku, to też dokładnie nie powiem. Wiek przewożonego dziecka 0-3 latka.
Wózek po dwójce dzieci !!!!
Wózek po dwójce dzieci !!!!