Widok

Wrażenie banino

Już dawno nie widziałem takiego syfu architekt. i byle jakości w zabudowie,drogach i całej infrastrukturze.jak można tak mieszkać.no i ludzie dziwni i niemiła.wyjeżdżam z radością.Robert ,munich
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 19
zuch wiejski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie będzie takiej możliwości od grudnia... Zresztą nie wiadomo kiedy pkm ruszy.
O jakiej godzinie kolego jeździsz do tego Wrzeszcza po wakacjach 35 minut?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a potem z Gdyni do Gdańska to paranoja jakaś. Ja w wakacje do Wrzeszcza jadę 25 min a po wakacjach 35 minut. Jak jechałem pociągiem to od wyjazdu z garażu (trzeba jakoś dojechać do stacji) do dojścia do pracy ( 1 km od przystanku strzyża) bylem po 40-45 min. To jaka tu korzyść ? A jeszcze o samochód się boję bo w polu stoi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zdecydowanie za mało ;)
Ja kupę robie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Robię: z każdego spaceru do lasu wracam z co najmniej jednym workiem śmieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To moze zamiast narzekac zrobcie cos w czynie spolecznym ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dymac pisowcow i katoprawice. delegalizacja kościoła kat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
A może by tak zamiast narzekać lepiej rozeznać się w sytuacji?

Można dojechać do Gdańsk Rębiechowo, mimo braku parkingu zostawić tam samochód (jak to robi kilkadziesiąt innych osób), i zamiast jechać do Wrzeszcza wsiąść w pociąg w odwrotnym kierunku do Gdyni :)

paranoja to takie narzekanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
shit bedzie. na jesien pisowskie gnoje wezma sie za samorzady i wszystko stanie na lata. na pohybel pisowskim gnojom
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
I na 11 pociągów tylko cztery (w tym dwa rano) będą zatrzymywały się w Rębiechowie...
Żeby dostać się do Gdyni trzeba będzie pójść/pojechać (tylko gdzie zostawić samochód skoro nie ma tam parkingu?) do Gdańska Rębiechowa, pojechać do Wrzeszcza i przesiąść się na pociąg do Gdyni - paranoja, zdecydowanie szybciej jest samochodem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdy wprowadzałam się do Banina mieszkało tutaj kilkaset osób. Istniejąca infrastruktura była wystarczająca.
Teraz mieszka w Baninie około 5 tys. i ilość mieszkańców systematycznie rośnie. Zdecydowanie brakuje dróg, chodników itp....
Rozumiem, że jak ja jaśniepani, to Ty burak? Po co się tak "wyzywać" - skupmy się nad koniecznymi zmianami w Baninie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba było zamieszkać tam gdzie infrastruktura już istnieje - tylko tam nieruchomości są o wiele droższe. Mieszkanie w Baninie jest na zasadzie coś za coś. Myślę jednak ,że z biegiem lat systematycznie będą budowane drogi, oświetlenie itd itp. Niestety jest to powolne dlatego ,że za to płaci gmina i nie dokładają się deweloperzy, a przez to i my. Gdzie indziej deweloper buduje drogi, oświetlenie, plac zabaw itp. tylko ,że jest to wliczone w cenę mieszkania/domu. Czy nikt tego nie widzi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
drogi w XXI w. ja wale, czego to ludzie nie wymysla
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widziały gały co brały. Wprowadziło się jaśniepaństwo i myślą źe od razu wam zbudują drogi itp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie, nie czepiam się. Chcemy normalności: dróg, chodników, oświetlenia, komunikacji, chcemy by było czysto. To nie jest czepianie się.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
i ja myślę podobnie.....ludzie ... czepiacie się wszystkiego... ja dokładnie wiedziałam gdzie się przeprowadzam i nie narzekam....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie, po prostu żyję i myślę pozytywnie i życzę tego również i Wam Tomku i Romku. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
fak, to chyba z wydzialu promocji zukowa. jezu jakie wodolejstwo i propaganda rodem z prl lub pis. wlazidupstwo nowym sasiadom
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 27
do góry