Widok
Wróbla Staw
Wróbla Staw to osiedle realizowane przez Inpro przy ul. Jasieńskiej w Gdańsku. Lokalizacja gwarantuje przyszłym mieszkańcom ciszę, spokój oraz bliskość naturalnych terenów zieleni. Inwestycja składa się z niskich, kameralnych budynków wielorodzinnych oraz jednorodzinnych wolnostojących oraz w zabudowie bliźniaczej i szeregowej.
Na terenie osiedla powstanie plac zabaw dla dzieci. Zostanie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Na terenie osiedla powstanie plac zabaw dla dzieci. Zostanie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Te domy to jakaś ściema
z tego co słyszałem to do dzisiejszego dnia jeszcze jednorodzinnych nie sprzedają, a promocje zrobili do 31.10 hmmm, co prawda na stronie wrzucili pozniej info ze przedłuzaja do 31.11 tylko skąd wziasc 31 listopada ... :)
Ogólnie ja bym u nich nigdy nic nie kupil skoro klientow maja głeboko...
Polecam Hosse ew. Invest komfort, to przynajmniej powazni deweloperzy
Ogólnie ja bym u nich nigdy nic nie kupil skoro klientow maja głeboko...
Polecam Hosse ew. Invest komfort, to przynajmniej powazni deweloperzy
Wszędzie daleko i drogo...
Kupiłam mieszkanie od INPRO na Morenowym Wzgórzu. Drugi raz takiego błędu już nie popełnię! Było miło... do czasu podpisania umowy, potem już niekoniecznie... Opóźnienie w oddaniu mieszkania do użytku drogo mnie kosztowało. Przede wszystkim jednak deweloper zaplanował za mało - w stosunku do liczby mieszkań na osiedlu - komórek lokatorskich, miejsc garażowych i zewnętrznych miejsc postojowych - ponadto posprzedawał po kilka takich miejsc niektórym lokatorom, którzy teraz nimi spekulują (bo to towar baaardzo deficytowy), a dla kolejnych lokatorów po prostu ich już zabrakło. Dzisiaj codzienne użytkowanie mieszkania jest utrudnione, ponieważ nie ma swobodnego dostępu do korzystania z posesji - trudno tu czuć się swobodnie i u siebie, jeśli nie można choćby na chwilę zaparkowac auta pod domem. Miejsca parkingowe dla osób niepełnosprawnych oraz ogólnodostępne, które powinny być zapewnione np. dla gości... gdzieś wyparowały. To zniechęca do uwzględnienia INPRO w kolejnych planach mieszkaniowych.
Racja, byłem zainteresowany tym osiedlem do czasu..gdy policzyłem ile jest mieszkań i ile miejsc parkingowych. Miejsc ogólnodostępnych 5 (ciekawe gdzie zaparkują znajomi lub rodzina jak do nas przyjedzie?) , no i piwnicy brak. Przy zakupie wydaje się to zbędnym wydatkiem ale z czasem okazuje się że rower musi stać na balkonie, opony u znajomych w piwnicy a wózek dziecięcy w przedpokoju. Droga dojazdowa też trochę wąska...
żadnej jakości !!!
Brak kontroli nad budową, wymijające odpowiedzi, budynki zaprojektowane nie na polskie warunki atmosferyczne, materiały najprawdopodobniej bardzo średniej jakości, popękane okna i ściany, uszczelki wiszące na drzwiach, z założenia niezamykający się szlaban, zatrudnili najtańszych podwykonawców a szczycą się jakością! Amatorzy bardziej się starają!!!!