Widok

Wróżka Agnieszka

Chce się wybrać do wróżki Agnieszki w Gdyni czy lepiej zamówić na stronie http://wrozkaagnieszka.pl
osobiście można teraz do niej iść czy nie bardzo?
koleżance cos tam sie spełniło mówiła że bardzo miła osoba.
ma ktoś jakies doswiadzcenie z nią?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ona nadal przyjmuje. Ale salon zamknięty tylko email mozna
zamowic
Witam wczoraj zamòwiłam u wròżki Agnieszki wròżbe niestety do dzisiaj brak odp czy jest godna zaufania

A mam pytanie dlaczego chodzicie do wróżek? Całkowicie no offecne po prostu mnie to ciekawi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niektórzy chodzą do wróżek z ciekawości, niektórzy z nudów, a inni dlatego bo nie mają własnej koncepcji na życie. Zachowują się jak dzieci, które szukają kogoś kto by im powiedział co mają robić. A wystarczy tylko samemu zacząć myśleć, analizować i wyciągać wnioski.

jest godna zaufania, ja uważam ją za najlepszą wróżkę w Polsce, czasem jak kupie w niedziele to odpowiedz mam w poniedziałek z rana a zazwyczaj w ciagu godziny odpowiada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

do góry