Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
godna polecenia osoba wątek zamknięty Pani Magdalena jest miłą osobą a to co wyczytuje z kart sprawdza się. Jak...
~ddd
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 stycznia 2013

Dorota - opinia wątek zamknięty Jestem stałą klientką wróżki Magdaleny od 3 lat. Jestem w 100 procentach...
~Dorota
1

dodano: 27 września 2012

Profesjonalna wróżka wątek zamknięty Polecam,byłem u Pani Magdy w lutym.Przepowiadziała mi zdarzenie które...
~Pan Marek
-

dodano: 15 września 2012

Wszystko się spełniło!!! wątek zamknięty Byłam u pani Magdaleny rok temu.Moje sprawy nie wyglądały najlepiej. Pani...
~Anna
-

dodano: 11 września 2012

SPRAWDZCIE SAMI :-) wątek zamknięty POZDRAWIAM WSZYSTKICH WĄTPIĄCYCH. CAŁE ZYCIE JAK NA DŁONI.
~Jola
-

dodano: 9 września 2012

:( wątek zamknięty Byłam u pani Magdy jakoś pod koniec roku i do tej pory się niestety nic nie...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 maja 2012

Wielka energia i intuicja wątek zamknięty Dowiedziałam się bardzo wiele o sobie i mojej przyszłości. Szczególy z...
~Nina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 lipca 2011

Zaczęło się sprawdzać wątek zamknięty Pierwszy raz miałam okazję trafić do Pani Magdy w Andrzejki zupełnie...
~M.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2010

Nie sprawdzilo sie nic wątek zamknięty Pani bardzo mila.Niestety z tego co mialo sie zdazyc ,nie zdazylo sie nic.Nie...
~Joanna
2

dodano: 6 kwietnia 2010

Czarodziejka ludzkich serc! wątek zamknięty Moje życie bylo kompletną porażką...do czasu aż znalazłam panią Magdalenę.To...
~Ewa
-

dodano: 6 kwietnia 2010

uleńka wątek zamknięty Pani Magduniu jest Pani prawdziwym doradcą duchowym bez Pani było by mi...
~uleńka
-

dodano: 3 marca 2010

Cudowna:)) wątek zamknięty Bardzo goraco polecam skorzystanie z usług wrozki Magdaleny. Jest to...
~Elzbieta
-

dodano: 24 lutego 2010

profesionalizm wątek zamknięty POLECAM WSZYSTKIM BARDZO PROFESIONALNA WROZKE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z...
~RYSZARD
-

dodano: 17 lutego 2010

Marta - opinia wątek zamknięty Pani Magda jest bardzo ciepła i otwartą osobą na świat i ludzi . Juz na drugi...
~Marta
-

dodano: 8 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

14

wątków

do góry