Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wróżka z powołania... wątek zamknięty Słyszałam dużo dobrego na temat Weroniki z Gdańska,faktycznie zna doskonale...
~Olga
12

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 marca 2010

POLECAM wątek zamknięty Pragne podziekowac Pani Weronice za pomoc przy rekrutacji pracownikow....
~Andrej
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 lipca 2011

Moja wróżka:) wątek zamknięty Weronika to moja sprawdzona wróżka.Przezyłam rozwód,przepowiedziała,wyszłam...
~Elwira
-

dodano: 29 maja 2011

Wsparcie w biznesie wątek zamknięty Dziekuje serdecznie za przepowiednie roczna dotyczaca prowadzonej...
~tess
-

dodano: 26 kwietnia 2011

Wszystko naj wątek zamknięty Polecam wszystkim. Fachowiec i zawodowiec w tym co robi. Atmosfera domowa.
~aleksander
1

dodano: 23 marca 2011

Polecam wątek zamknięty na wstepie do wyboru rodzaj talii, z ktorej chcemy wrozbe. wybralam...
~bella
-

dodano: 7 kwietnia 2011

Wróżka warta polecenia wątek zamknięty Miły kontakt i rozmowa, potwierdzam, że część z przewidywań już zaczyna się...
~Dorota
-

dodano: 8 lutego 2011

pozytywna energia wątek zamknięty Polecam bardzo gorąco! Na początku wizyty, tylko na podstawie mojego imienia...
~Agnieszka
-

dodano: 31 stycznia 2011

kontakt mailowy? wątek zamknięty Witam, czy istnieje możliwość skontaktowania się mailowo z p. Weroniką?...
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 grudnia 2010

Zdecydowanie tak wątek zamknięty Jestem pod ogromnym wrażeniem. W tej chwili mogę ocenić tylko profesjonalne...
~an77
-

dodano: 19 października 2010

Sprawdzona Dobra Wróżka wątek zamknięty Do Pani Weroniki trafiłam dzięki przyjaciółce,która uczęszcza na terapię,ja z...
~Beata
-

dodano: 6 września 2010

ścieżka duchowa wątek zamknięty Poznając Panią Weronikę i za jej sprawą bardzo zmieniłam siebie i życie...
~Alinka
-

dodano: 27 sierpnia 2010

Przyjaciółka Karmiczna:):) wątek zamknięty Zawsze daje mi ogromne pokłady siły na koleje wyjazdy,gdyż pracuje za...
~Anna
-

dodano: 19 sierpnia 2010

POMAGA I ZMIENIA ŻYCIE:) wątek zamknięty Jestem w kontakcie z Weroniką,od dłuższego czasu.Szybko znalazła''zródło''...
~Halinka
-

dodano: 8 sierpnia 2010

Doradztwo w biznesie wątek zamknięty Skorzystałem za namową Przyjaciół z porad biznesowych. Otrzymałem dokładne...
~Irek
-

dodano: 5 sierpnia 2010

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobrze zna temat kartomancji i numerologii. Wyniosłam dużo cennych...
~eliza
-

dodano: 2 sierpnia 2010

Polecam :) wątek zamknięty Byłam u Pani Weronki po raz pierwszy i powiem, że nie żałuje. Pani Weronika...
~Izabela
-

dodano: 24 lipca 2010

Konkretnie,skutecznie wątek zamknięty Korzystam z rad pani weroniki od dluzszego czasu.Do tej pory wszystko spelnia...
~Ala
-

dodano: 12 lipca 2010

Zaczęłam nowe życie... wątek zamknięty Korzystam z usług Weroniki,dzięki Jej sugestii i prognozom zakończyłam pewien...
~Halina
-

dodano: 9 lipca 2010

polecam wątek zamknięty Z całego serca polecam- wyszłam podniesiona na duchu i zycze sobie, zeby sie...
~Joanna
-

dodano: 7 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

31

wątków

do góry