Widok

Wróżka

dziewczyny znacie jakieś wróżki? okolice rumia - reda- gdynia...tylko sprawdzone :) pytam poważnie :P

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak samo jak mozna leczyc dlonmi :) nie mowie o homeopati, lecz o prawdziwej bioterapii, ktora znam od dziecka, rodzice kiedys dzwonili po pewna osobe i do dzis milo wspominam te jej cieple leczace raczki, we wrozki nie wierze, szybciej w szamanki jakies
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hah wierzycie w te wróżki ? naprawdę ?? mojej znajomej wróżka kiedyś powiedziała: "czuję, że będziesz żyła aż do śmierci".
:)
Znaczy się, że tam bywasz. Zatem zdrowia (psychicznego zwłaszcza) życzę i pogody ducha :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz przyjmuje w Gdańsku na ul. Srebrniki. W szpitalu. Psychiatrycznym.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tarot na Świętojańskiej w Gdyni

Wiele lat temu byłam u jednej pani, która przyjmowała w Gdyni na Świętojańskiej. Wróżyła z tarota i wiele z tego co mówiła mi się sprawdziło. Chętnie znów bym poszła, ale niestety nie mam kontaktu do niej. Może ktoś wie o kim mowa?
Jak można rzetelnie wróżyć? Zdrowa jesteś?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam o wróżce z Pruszcza Gdańskiego, koleżanka bardzo ją chwaliła i jest jej "fanką", bo nie zmyśla i nie oszukuje, a rzetelnie wróży. Ja się na razie do niej nie wybieram, bo nie mam po co, tak mi się wydaje, ale kiedyś.....kto wie. Mam jej telefon: 570 375 343.Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy mogę prosić o namiary na wróżkę Mariannę?
A tak po polsku?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam potrzebuje numer do Katarzyny Selke jest to bardzo dobra wrózka.Mialam kiedys numer ale zgubilam jak by ktos mial to bardzo po prosze i z gory dziekuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wiecie,że ja bym nie poszła do wróżki bo bym się bala, choć nie powiem kiedyś o tym myślałam:) Serio, jeżeli ktoś ma "dar" faktycznie to nie wiadomo skąd on pochodzi.A tak już abstrahując to jak się w jakimś kierunku podąża, konsekwentnie w życiu to się osiągnie to co się chce, a potem można powiedzieć,że wróżka wywróżyła:)
ja tam generalnie staram się uciekać od takich rzeczy bo kiedyś za dużo się w to bawiłam tzn, sama wgłębiałam się w tarota i inne takie ale wybieram normalność i tradycyjną metodę dochodzenia do tego czego pragniemy, takie myślenie życzeniowe też się sprawdza. Nie jestem zdewociała, nie biegam zbyt do kościoła ale nie raz po zwykłej modlitwie wszystko się uspokajało w moim życiu--przypadek? Oczywiście nikomu wróżek nie bronię róbcie co chcecie.

"Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć." Paulo Cohelo Alhemik
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potrzebuje numer do wrozki Katarzyny Selke jak ktos ma niech wysle mi melia karolinakraska13@gmail.com.Z gory dziekuje
W jakim sensie strata? Że nie oszukuje ludzi na kasę za wróżby z sufitu?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
chciała bym nr do tej wróżki
Moje drogie,

Wróżka Wiesia z Gdyni zmarła jakiś czas temu :(((((wielka strata, bo kobieta obdarzona była niezwykłym darem :(
czesc . A znacie Marianne z Redy? jest świetna. Byłam. super
czy ja też mogę prosić o kontakt i namiary na tę panią Wiesię?? Sprawdził ją ktoś?
image

że też Wam nie szkoda pieniędzy na te bzdury...

Poza tym wróżenie to otwieranie drzwi złemu. Napytacie sobie biedy w życiu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Asia podaj może gg albo maila wysle Ci telefon do Pani Wiesi
bardzo proszę o kontakt do pani Wiesi ........też mam
problemy i chciałam się wybrać do sprawdzonej wróżki..Asia dziękuje

Inne tematy z forum Inne

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

do góry