Widok

Wspaniałe przedszkole z niestety jednym "ale.."

Ktoś wcześniej wspomniał o Pani Sabince- ta kobieta to ANIOŁ na ziemi :-) Jest ukojeniem dla wszystkich dzieci tęskniących za rodzicami, każde z nich może liczyć na utulenie i ciepłe słowa.
Moim marzeniem jest, aby w przedszkolach pracowało więcej osób z tak wielkim powołaniem. Pani Sabinka jest przykładem, że nie trzeba nie wiadomo jak wielkiego wykształcenia i doświadczenia, aby zdobyć serca dzieci i rodziców.
Niestety w przedszkolu jest jej przeciwieństwo w postaci Pani Grażyny F. Nie wiem jakim cudem ta osoba uzyskała pracę w gronie tak wspaniałego personelu przedszkola. Muszę z przykrością napisać, że Pani Grażyna nie powinna w ogóle pracować z dziećmi w jakiejkolwiek placówce. Jej metodą jest ciągły krzyk i zastraszanie dzieci, obraźliwe określenia. Gdy moje dziecko płakało przy wejściu do sali, Pani Grażyna nigdy do niego nie podeszła. Rozmawiałam o tym z innymi rodzicami i wszyscy dostawali takie sygnały od swoich dzieci, ale każdy z nas bał się odezwać w obawie, że będzie jeszcze gorzej.
Ze znajomych dzieci, które ukończyły przedszkole, każde z niechęcią wspomina Panią Grażynę. Jest to przykre, bo jedna osoba rzutuje na cały obraz wspaniałego przedszkola :-(
Moja ocena
opieka: 6

zajęcia dodatkowe: 6

wyposażenie: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam! Proponuje rozmowe z pania dyrektor , z pewnoscia pomnoze rozwiazac sytuacje i bedzie pani spokojniejsza o synka
a ja uważam ,że to nieprawda. Córka skończyła w tym roku przedszkole i była w grupie pani Grażyny. Była wręcz zakochana w swojej pani, pełnej ciepła , zyczliwości. Pytałam o opinie innych rodziców i potwierdzali bardzo dobrą opinię o tej pani , która miała bardzo dużo fajnych pomysłów dla dzieci, zawsze w sali, nigdy dzieci nie pozostawiała samych, uczulała na bezpieczeństwo i bezpieczne zachowanie . Nigdy nie krzyczała, natomiast niejednokrotnie widziałam dzieci wtulone w swoją ukochaną panią.. Szkoda ,że ten rok tak szybko minął.
do góry