Witam.Nasze dziecko już trzeci rok uczęszcza do Fantazji.Bardzo chwalimy sobie Kadrę pedagogiczną,która wspaniale zajmuje się naszym synkiem jak i oczywiście wszystkimi dziećmi.Uważamy,że stworzenie grupy typowo angielskiej to idealny pomysł Pani Dyrektor.Wiadomo,ze dzieci chłoną wiedzę jak tzw.gąbki a kilka godzin dziennie w towarzystwie Pana Radka,który tylko i wyłącznie zwraca się do dzieci w języku angielskim jest ogromnym plusem.Oczywiście nie mogę pominąć Pani Joli oraz Pani Natali,które na codzień sprawuja opiekę nad dzieciakami.
Z racji mojego zawodu jaki wykonuję(jestem kucharzem)bardzo ważne jest dla mnie to co moje dziecko zajada w przedszkolu.Kilka razy zostałem poproszony aby wraz z dziecmi pogotowac.Podczas takich pobytów zdażało się,że zostałem poczęstowany obiadem i przyznam szczerze iż byłem zachwycony jakością potraw i ich smakiem.Obserwowałem przy tym dzieci,które pomimo malutkich brzuszków chętnie prosiły o dokładki.Buzia wtedy sama się uśmiecha.Wielkie ukłony dla Szefowej kuchni i Pań kucharek,które również mogłem obserwowac w kuchni podczas pracy właśnie przy okazji jednej z moich wizyt.Rozumieją się niemal bez słów.Kuchnia po remoncie niczym restauracyjna.