Widok

Wspaniały klimat na obozie w Debrzynie!

Z całego serca polecam szkołę tańca TOP DANCE w Sopocie. Na obóz w Debrzynie jechałyśmy z koleżanką z Warszawy "w ciemno", po przeczytaniu ogłoszenia w internecie i nie wiedząc wiele o szkole...

Zaskoczył mnie wspaniały klimat i przyjazna atmosfera, którą tworzył Marek z ekipą. Zajęcia były świetnie zorganizowane, praktycznie można było tańczyć cały dzień, do upadłego;)
Chociaż jechałam z nastawieniem głównie na taniec brzucha (dziękuję Marcie za wspaniałe zajęcia, podczas których czułam, że bardzo rozwinęłam się tanecznie) - to niesłychanie dużo skorzystałam na zajęciach lady-latino. Fajnie było spróbować różnych rodzajów tańca.
Wieczorami świetne imprezy tematyczne...

To była wspaniała taneczna przygoda, pierwsza tego typu z moim udziałem i, liczę na to, że nie ostatnia:) Za rok wybieram się ponownie na wyjazd z TOP DANCE:)

Wszystkim gorąco polecam i zazdroszczę mieszkańcom Trójmiasta, że mogą na co dzień uczyć się u Marka... ;)

Pozdrawiam,
Karina
Moja ocena
oferta: -

poziom nauczania: 6

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękuję Karino ...mi również było bardzo miło Was poznać i z Wami współpracować. Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry