Widok
Wspaniały salon! jestem w szoku
Zacznijmy od tego ze od kilku lat nie miałam swojego stałego fryzjera. Chodziłam gdziekolwiek (przeważnie obcinali tak brzydko ze wolałam robić to sama w domu) no ale moja mama przy okazji zakupów poszła do tego salonu i wyszła całkowicie odmieniona postanowiłam i ja podciac końcówki - obcięte super, dokładnie tyle ile chciałam i w jaki sposób oczekiwałam. Ostatnio poszłam znowu i pozwoliłam pani zaszaleć - na początku trochę miałam przerażenie w oczach alw efekt końcowy cudowny! Efekt wow a fryzura elegancka z klasą i naprawde pasuje co to dzisiejszych trendów. Nie jest to redykalna zmiana a jak super potrafi zmienić image. Do tej pory miałam przyjemność być obsługiwana przez dwie panie, obie się znają na rzeczy i potrafią zaproponować tak by ślicznie prezentował się dany typ twarzy itd.
co do mycia głowy - naprawdę świetny masaż przy okazji, mogłabym zasnąć , relax ;)
mam nadzieje ze się nie zawiode bo póki co jest to najlepszy salon w gdyni.
jedynie ceny są trochę wysokie ale za taki wysoki poziom można naprswde zapłacić trochę więcej ( bywałam w droższych a okropni e robili włosy) a tu super. Moja mama też lubi!
co do mycia głowy - naprawdę świetny masaż przy okazji, mogłabym zasnąć , relax ;)
mam nadzieje ze się nie zawiode bo póki co jest to najlepszy salon w gdyni.
jedynie ceny są trochę wysokie ale za taki wysoki poziom można naprswde zapłacić trochę więcej ( bywałam w droższych a okropni e robili włosy) a tu super. Moja mama też lubi!
Moja ocena
Aisa
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 5
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6