Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
brak czasu dla stałego klienta wątek zamknięty Z usług salonu fryzjerskiego w Tesco korzystam od ponad 10 lat. Polecam...
~Paweł
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Super! wątek zamknięty Polecam Panią Dominikę! Przesympatyczna osoba, z zaangażowaniem podchodzi do...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 lutego 2017

Wspaniały salon! jestem w szoku wątek zamknięty Zacznijmy od tego ze od kilku lat nie miałam swojego stałego fryzjera....
~Taka jedna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 marca 2016

Zadowolona wątek zamknięty Salon ma ładny wystrój i pracuje na dobrych produktach marki KENUE. Wszędzie...
~Magical Whispress
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2015

Męskie cięcie wątek zamknięty Ja: Włosy cienkie, gęste, trudno się układające z zakolami. Cel: Zasłonić...
~Gryls
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2015

nigdy więcej wątek zamknięty Z usług salonu korzystałam często i zwykle byłam zadowolona. Niestety...
~była klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2015

Subiektywnie wątek zamknięty Poprosiłam o podcięcie o 5 cm i wycieniowanie (udało się) oraz bardzo...
~Róża
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 lutego 2015

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Do salonu trafilam ponad 2 lata temu z pocietymi tragicznie wlosami do ramion...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 listopada 2014

Renata - opinia wątek zamknięty Do salonu w Tesco, chodzę wraz z mężem i dziećmi od 2 lat. Fryzjerki...
~Renata
-

dodano: 7 listopada 2014

Meseczina - opinia wątek zamknięty Cena przystępna, niestety farba już po dwóch tygodniach zmyła się pomimo...
~Meseczina
-

dodano: 28 lipca 2014

Salon Fryzjerski Aisa wątek zamknięty Jeden z niewielu salonów fryzjerskich który tak dużą wagę przywiązuje do...
~Dawid Szmigiel
-

dodano: 8 kwietnia 2014

Chcesz się zdziwić? wątek zamknięty Po wczorajszej wizycie - dziękuję więcej nie skorzystam. Co jakiś czas...
~Zdziwiona klientka
1

dodano: 8 listopada 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry