Widok
Wiesz co, najważniejsza jest przyjemność, nie spinam się, nie poluję na fote za 1mln$ (chociaż, jak taką zrobię to nie mam nic przeciwko :) Lubię robić zdjęcia, ale nie dorabiam do tego jakiejś wielkiej filozofii, dzięki mojej lustrzance odkryłem fajne miejsca, których bez aparatu pewnie nigdy bym nie szukał. Fotografia, to też sposób na nudę, sposób na spędzenie czasu samemu ze sobą...
To ja też się wypowiem... :)
bardzo podoba mi się pomysł wspólnego fotografowania, często nie mam z kim gdzieś pójść lub nie chcę po prostu zawracać głowy, bo nie mam znajomych pasjonujących się fotografią. Jednak przez najbliższy czas nie będę mogła się z Wami nigdzie wybrać, bo muszę się obronić :) w lipcu - jak najbardziej.
Fotografuję od kilku dobrych lat (może 6), robię to na poziomie amatorskim. Prowadzę bloga. Może nie mam dużego talentu, może nie robię tego perfekcyjnie, ale bardzo mnie to cieszy i pasjonuje. Lubię fotografować przyrodę i ludzi.
Pozdrawiam
bardzo podoba mi się pomysł wspólnego fotografowania, często nie mam z kim gdzieś pójść lub nie chcę po prostu zawracać głowy, bo nie mam znajomych pasjonujących się fotografią. Jednak przez najbliższy czas nie będę mogła się z Wami nigdzie wybrać, bo muszę się obronić :) w lipcu - jak najbardziej.
Fotografuję od kilku dobrych lat (może 6), robię to na poziomie amatorskim. Prowadzę bloga. Może nie mam dużego talentu, może nie robię tego perfekcyjnie, ale bardzo mnie to cieszy i pasjonuje. Lubię fotografować przyrodę i ludzi.
Pozdrawiam
nie musimy od razu umawiać się na plenery, może na początek wystarczy np. piwko na plaży? Poznamy się i nikt później nie będzie psioczył, że robi słabe zdjęcia, to on dzisiaj tylko popatrzy itp. No chyba, ze chcecie tak z grubej rury i uderzamy w jakiś wesoły plener. A tak już na marginesie, to ja tam coś o sobie napisałem, ale wy twardo zachowujecie anonimowość :P