Widok

Wspólne pstrykanie

Kojarzycie może czy są w Trójmieście jakieś grupy, stowarzyszenia itp umawiające się na wspólne pstrykanie, plenery?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pawelski - pisałem na PW
Założyłem wątek fotograficzny, żeby zebrac wszystkich w jednym miejscu. Zapraszam znajdziecie w "hobby"
tylko pijecie czy czasem pstrykacie?
Chętnie bym się wybrał bo a) mieszkam w Gdyni b) do tego w Orłowie c) znam wszystkie te miejsca, ale dzisiaj o 18 jest piknik ludzi z tego forum na plaży, więc będę na pikniku (to tak tylko z nazwy, jak znam życie piknik przerodzi się w regularną libację). Zapraszam zainteresowanych, o 18 zbiórka na peronie skm Sopot kamienny potok i 18:15 wymarsz na miejsce docelowe, czyli plaża w okolicach końca alejki, która biegnie od Sopotu wzdłuż plazy w kierunku Gdyni. Zapraszam
a ja akurat dzisiaj wieczorem nie mogę, praca:( A chętnie bym się wybrała...
Ktoś dziś preferuje pstrykanie na terenie Gdyni wieczorem? Może Babie Doły (nigdy tam nie byłam, przydałby się dobry przewodnik :P ) albo Orłowo (można odwiedzić opuszczony hotel kuracyjny, też tam nigdy nie byłam)?
tak :) Z Gdańska.
Szkoda, ale czasami tak bywa. Masz elastyczną pracę?
Dzisiaj jednak nie dam rady się wyrwać. Miałem mieć dzień wolny ale właśnie siedzę w pracy :(

~Mamba23 ---> skąd jesteś z Gdańska?
mamy czwartek, pogoda fajna, więc jak?
cześć Sebastian :) dokąd chcesz iść w czwartek?:) Masz jakiś pomysł?
a dobra okazja nadarza sie dzis
ostatni dzien kladki, znanej niektorym jako Most Weisera

trojmiasto.pl/wiadomosci/Ostatni-dzien-Mostu-Weisera-Rozbiorka-rusza-wieczorem-n69518.html
Hej. Może na początek się przywitam - mam na imię Sebastian 28 lat

Pomysł ze stworzeniem grupy na fb podoba mi się. Fb wydaje się bardziej czytelniejszy i będzie łatwiej dograć szczegóły pleneru, ma więcej możliwości.

U mnie z czasem różnie bywa bo pracuję. Czasami mam weekendy wolne, a czasami jakiś dzień w tygodniu.

Najbliższy dzień wolny mam w czwartek i prawdopodobnie gdzieś ruszę z aparatem. Oczywiście jak pogoda pozwoli bo widzę, że ma padać :/ Jak ktoś się pisze to zapraszam :)

Mieszkam w Gdańsku ale nie ma problemu aby ruszyć gdzieś indziej, nawet w góry :P

Widzę, że coraz więcej osób chętnych na wyjścia z aparatem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie pije, nie pale, nie tancze
ogniska na plazy odpadaja, a watek dosc aktywy o udanym juz przeciez jest :)

fb itp, w mojej ocenie to idea zaprzeczajaca sama w sobie watkowi :)

nie do konca rozumiem roznice, miedzy umawianiem sie np na tym forum, a umawianiem sie na fb
ale wybaczcie, czlowiek ze mnie spontaniczny

daj znac czlowieku, jesli masz czas, ochote i pomysl na plener
komu podpasuje, ten sie pojawi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie inwigilować mi się tu... tylko kiedy i gdzie organizujemy się na pstrykanie? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej, ja sama musiałam dojść jak masz na imię, gdzie studiowałeś, ile zarobiłeś w tamtym roku... ;p

Dobrze że chociaż dostanę podwójną nagrodę ^^
a czemu tak Ci zależy na tej anonimowości? Nie mówię, że masz zaraz na całym forum podać swoje dane... mnie już namierzyłaś, coś się stanie jak ja będę wiedział kim jest mamba23?
no, tylko wtedy ja przestanę być anonimowa a chyba byłam bardziej niż Ty ? :> ;p
No to żeby już tu nie spamować, to przenieśmy rozmowę tam gdzie doszukałaś się moich studiów :) Zapraszam
aż się 'uśmiechłam' z tych 'zdolności' ;p
no tak... wiem, skąd masz te info, ale może nie pochwalę się tutaj, żeby wszyscy tą samą drogą zaraz do mnie nie trafili :)

Tak może być większa, to tak w ramach uznania, dla zdolności śledczych :)

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (289 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry