Widok

Wspólne pstrykanie

Kojarzycie może czy są w Trójmieście jakieś grupy, stowarzyszenia itp umawiające się na wspólne pstrykanie, plenery?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pytanie za 100pkt gdzie wywołam klisze w Gdyni???
najlepsza opcja chyba na początek to pustostany, potem można jak czas pozwoli polskibus i heja ;)
jak będziecie mieli jakiś pomysł to jestem chętny kontakt art202@wp.pl
Wywołanie kliszy nie jest aż takim problemem, stare zakłady fotograficzne na pewno Ci pomogą, kwestia tylko kasy, a z tego co wiem wywołanie kliszy w tym momencie jest mocno uciążliwe dla portfela.
wiem że jest, mam ciemnie zagrzebaną w piwnicy w innym mieście, sam kiedyś wołałem ale traktowałem to jako doświadczenie, teraz chciałbym sprawdzić analoga, a i w późniejszym czasie pobawić się tradycyjną fotografią,
Ej, nie powiedziałeś jak masz na imię, więc nadal jeszcze sporo anonimowości;p Z resztą o nic nie pytasz to co tu mówić ;p
Masz trzy strzały, żeby zgadnąć jak mam na imię :) Na forum już taki anonimowy nie jestem, całkiem niedawno odbyło się "forumowe" ognisko, było całkiem dużo ludzi, poznaliśmy się, było wspólne zdjęcie, picie wódeczki itp.

Pytania, pytania... Napisz o sobie tyle ile chcesz :)
A co dostanę jeśli powiem że masz na imię Paweł? ;p

O, fajnie że takie coś się odbyło i ludzie się zmobilizowali.
To sie przemienia w czat między Tobą a mną, reszta potem wejdzie a tu taki spam xD
Wygrałaś, możesz wybrać sobie teraz nagrodę :)
To pomyślę nad nią :)
Może być większa tym bardziej, że też studiowałam w Olsztynie?:D
no tak... wiem, skąd masz te info, ale może nie pochwalę się tutaj, żeby wszyscy tą samą drogą zaraz do mnie nie trafili :)

Tak może być większa, to tak w ramach uznania, dla zdolności śledczych :)
aż się 'uśmiechłam' z tych 'zdolności' ;p
No to żeby już tu nie spamować, to przenieśmy rozmowę tam gdzie doszukałaś się moich studiów :) Zapraszam
no, tylko wtedy ja przestanę być anonimowa a chyba byłam bardziej niż Ty ? :> ;p
a czemu tak Ci zależy na tej anonimowości? Nie mówię, że masz zaraz na całym forum podać swoje dane... mnie już namierzyłaś, coś się stanie jak ja będę wiedział kim jest mamba23?
ej, ja sama musiałam dojść jak masz na imię, gdzie studiowałeś, ile zarobiłeś w tamtym roku... ;p

Dobrze że chociaż dostanę podwójną nagrodę ^^
Nie inwigilować mi się tu... tylko kiedy i gdzie organizujemy się na pstrykanie? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie pije, nie pale, nie tancze
ogniska na plazy odpadaja, a watek dosc aktywy o udanym juz przeciez jest :)

fb itp, w mojej ocenie to idea zaprzeczajaca sama w sobie watkowi :)

nie do konca rozumiem roznice, miedzy umawianiem sie np na tym forum, a umawianiem sie na fb
ale wybaczcie, czlowiek ze mnie spontaniczny

daj znac czlowieku, jesli masz czas, ochote i pomysl na plener
komu podpasuje, ten sie pojawi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Może na początek się przywitam - mam na imię Sebastian 28 lat

Pomysł ze stworzeniem grupy na fb podoba mi się. Fb wydaje się bardziej czytelniejszy i będzie łatwiej dograć szczegóły pleneru, ma więcej możliwości.

U mnie z czasem różnie bywa bo pracuję. Czasami mam weekendy wolne, a czasami jakiś dzień w tygodniu.

Najbliższy dzień wolny mam w czwartek i prawdopodobnie gdzieś ruszę z aparatem. Oczywiście jak pogoda pozwoli bo widzę, że ma padać :/ Jak ktoś się pisze to zapraszam :)

Mieszkam w Gdańsku ale nie ma problemu aby ruszyć gdzieś indziej, nawet w góry :P

Widzę, że coraz więcej osób chętnych na wyjścia z aparatem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dobra okazja nadarza sie dzis
ostatni dzien kladki, znanej niektorym jako Most Weisera

trojmiasto.pl/wiadomosci/Ostatni-dzien-Mostu-Weisera-Rozbiorka-rusza-wieczorem-n69518.html
cześć Sebastian :) dokąd chcesz iść w czwartek?:) Masz jakiś pomysł?
mamy czwartek, pogoda fajna, więc jak?
do góry