Widok

Wspólne pstrykanie

Kojarzycie może czy są w Trójmieście jakieś grupy, stowarzyszenia itp umawiające się na wspólne pstrykanie, plenery?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzisiaj jednak nie dam rady się wyrwać. Miałem mieć dzień wolny ale właśnie siedzę w pracy :(

~Mamba23 ---> skąd jesteś z Gdańska?
tak :) Z Gdańska.
Szkoda, ale czasami tak bywa. Masz elastyczną pracę?
Ktoś dziś preferuje pstrykanie na terenie Gdyni wieczorem? Może Babie Doły (nigdy tam nie byłam, przydałby się dobry przewodnik :P ) albo Orłowo (można odwiedzić opuszczony hotel kuracyjny, też tam nigdy nie byłam)?
a ja akurat dzisiaj wieczorem nie mogę, praca:( A chętnie bym się wybrała...
Chętnie bym się wybrał bo a) mieszkam w Gdyni b) do tego w Orłowie c) znam wszystkie te miejsca, ale dzisiaj o 18 jest piknik ludzi z tego forum na plaży, więc będę na pikniku (to tak tylko z nazwy, jak znam życie piknik przerodzi się w regularną libację). Zapraszam zainteresowanych, o 18 zbiórka na peronie skm Sopot kamienny potok i 18:15 wymarsz na miejsce docelowe, czyli plaża w okolicach końca alejki, która biegnie od Sopotu wzdłuż plazy w kierunku Gdyni. Zapraszam
tylko pijecie czy czasem pstrykacie?
Założyłem wątek fotograficzny, żeby zebrac wszystkich w jednym miejscu. Zapraszam znajdziecie w "hobby"
Pawelski - pisałem na PW
do góry