Widok

Wspólne treningi na szosie

15.03.09 zaczynamy nowy sezon kontynuując zapoczątkowane przez Daniela jesienią poranne, niedzielne jazdy na rowerach szosowych ( stary wątek: http://forum.trojmiasto.pl/Wspolny-trening-t17159,1,9.html ). Jesteśmy amatorami o lekkim zacięciu sportowym jeżdżącymi z przeciętnymi prędkościami około 30 km/h na trasach 80 –150 km.
Proponowana przeze mnie trasa na niedzielę to: http://www.bikely.com/maps/bike-path/259605
Spotkanie 8.25 na pętli autobusowej przy SKM Kamienny Potok, 9.00 na skrzyżowaniu Chwarzeńskiej i Wiczlińskiej w Wiczlinie, 9.10 na końcu Wiczlińskiej (dla kolegów z Chyloni).
W przypadku deszczu, śniegu, gradobicia, oblodzenia itp. trening będzie odwołany.
Serdecznie zapraszam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czasówka udana :)
Zapraszam jutro na 8.00 do Chwaszczyna na rondo na 8.00- rozjazd (czyli b. spokojnie) ;)
Ukończyłem, ale nadłożyłem nieco trasy, bowiem w Przodkowie zamiast na rondzie jechać na Czeczewo skręciłem w Kartuzy. :/A potem musiałem jechać do Żukowa i jechać przez Małkowo, Miszewo, Tuchom.
Niedziela jak zawsze 8.30 Chwaszczyno :) trasa ok. 100-120km. Zapraszamy!
Zapraszamy w najbliższą niedzielę o 8.30 do Chwaszczyna. Dystans ok. 100km. Tempo spokojniejsze- nowe osoby b. mile widziane;)
z tym tempem to można jakoś dokładniej... ;) mam tylko górala i nie wiem czy jest sens "ciągnąć" na siłę...

na złodzieju czapka GORE ;)
różnie to wychodziło, zależy. Jak ja byłem to czasami było 31-32km/h a czasami 37km/h
Jutro (czwartek) o 15.45 też w Chwaszczynie.
jeśli rzeczywiście tempo będzie spokojniejsze, to być może zostanę do końca :) A jaką trasę planujecie?
Niestety po Iławie prezes zachorował,a koledzy z pracy są przemęczeni i nie przyjadą... Wobec tego proponuję krótką pętlę szemudzką z podjazdem do Nw. Dworu Wejherowskiego.
Chyba, że będzie padać, a na to wygląda...
Opady jeśli będą to raczej minimalne i to z naciskiem na popołudnie, tak przynajmniej twierdzi ICM :)
--
Patrząc na jutrzejsze prognozy na ICM'ie daruję sobie jutrzejsze ranne wstawanie. Może po opadach przejadę się gdzieś ostrym - szosa do wtorku unieruchomiona;/
na razie pogoda jest ładna, zaraz wychodzę pokręcić :)
--
i co Travis? troche zmoczyło? :)
Nie zmoczyło, bo tak jak pisałem wyżej, nie pojechałem rano do Chwaszczyna :)
Ja za to tak. I zaczęło konkretnie padać jak gdzieś na wysokości Szemuda byliśmy. Tempo mieliśmy niskie, koło 28-30 km/h (nie wiem dokładnie, bo licznika zapomniałem wziąć), oprócz Kuby, który potem jechał swoim tempem - wiadomo jakim.
Zapraszamy na niedzielny trening Chwaszczyno 8.30
www.roweromania.dzs.pl

Proponowana trasa ok 100 km Wypad na Kaszuby
Nie będę. Od dawna miałem w planach jechać do Białogóry. Jutro to się może ziścić, jeżeli pogoda będzie taka jak dziś, ewentualnie chłodniej.
Zapraszamy na niedzielny trening 04.10.
Godz 9.00 na rondzie w Chwaszczynie.
Proponowana trasa 70-80 km na Łebno, Szemud i powrót

www.roweromania.dzs.pl
do góry