Widok

Wspomnień czar

Cofnąłem się w lekturze forum do czasów kiedy na pisał tu Halewicz. I mimo że nie brakowało sporów i konfliktów sama dyskusja odbywała się na zupełnie innym poziomie niż obecnie.
Ja sam dodam ze skruchą że niepotrzebnie dałem się wciągnąć w bezsensowne pyskówki. Na swoją obronę napiszę że bardzo nie podobało mi się to że jeden forumowicz był atakowany przez grupę innych forumowiczów a brak reakcji ogółu powodował rozzuchwalenie się agresorów.
Nadal mi się to nie podoba ale mam dość kopania się z końmi.
A swoją drogą pomysł posprzątania pierwszej strony był bardzo dobry. Niestety uważam że takiego stanu rzeczy nie da się długo utrzymać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wypierasz się przyjaciół z mafii reprywatyzacyjnej w Warszawie i towarzyszy z Amber Gold, którzy tak pięknie podzielili naród na cwaniaków i frajerów ? Pamięć złotej rybki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nikt tak nas nie podzielił i spolaryzowal jak Kaczyński i jego ludzie. Cała Polska z Was się śmieje......tak się tworzy wrogów. Łowca jest jednym z takich elementów układanki " my - dobrzy Polacy" oni - " źli postkomunisci i zlodzieje".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Forumowicz ów zdaje się te ataki lubić i wręcz inicjować, prezentuje sobą jakiś szczególny rodzaj masochizmu, bo jak inaczej tłumaczyć to rozwolnienie każące mu spamować forum co i rusz kolejnym wylewem grafomaństwa. Codziennie nowy temat, bo ono musi się pokazać/wykazać - mam już na to odruch wymiotny i podziwiam cierpliwość adminów, no chyba że po prostu tu nie zaglądają.
Zatem nie zaglądam na onego wątki poza ostatnim razem i nie jest mi już przykro, że ktoś traktuje toto jak szambo. Ono to kocha, po co odbierać ostatnią przyjemność masochiście?
Ps. Naprawdę wdałeś się w pyskówki? No, no... tym bardziej nie zajrzę, uniknę rozczarowań;)
Ps.2 Who the hell Halewicz was??? Pytam, bo jakiś ciołek z brzozy cięty przesyłał mi parę razy pod artykułami pozdrowienia dla onego, a ja wciąż nie wiem , kto zacz:P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pisywał. Część forumowiczów go ignorowała, część się z nim spierała ale dyskusja zawsze była na jakim, takim poziomie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cros, mam pytanie. Czy za tycj czasów które wspominasz pisywal tutaj zetjot lowca?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pyskówki rodem z magla zastępują niektórym realne działanie, bo taki akurat poziom duchowy oni reprezentują. Czy ten poziom duchowy to sprawka manipuatorów czy efekt ich własnych zaniedbań to kwestia ich sumienia. A realna sytacja informacyjna w polskiej przestrzeni medialnej wygląda tak:
https://www.salon24.pl/u/zetjot/877946,mabena-to-za-malo-potrzebne-ministerstwo-walki-informacyjnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Atakowany jest lowca jtory nikogo nie obraza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry