Widok
Dobre, mocne kino
Podzielam opinie, że to bardzo dobre kino. Film może być trudny w odbiorze dla części widzów nastawiających się na lekkie kino, z pewnością to nie ta półka. Dawno nie byłem tak poruszony filmem. Polecam koneserom dobrego kina
Rekomendacja??????
Wielkie rozczarowanie! Nie wiem, o co chodzi. Ze puste zycie ludka z korporacji, ze brak powiazan miedzyludzkich, ze brak uczuc, ze wszechobecny sex? Ten film jest pusty i zimny. Pozostawil mnie kompletnie obojetna wobec glownego bohatera i jego problemow. Ani ziebi mnie jego problem ani grzeje. To chyba nie jest dobra rekomendacja dla filmu.
po prostu nudny
poszedłem z koleżanką, więc nie ja wybierałem film. a niestety obraz raczej średni. nie bardzo rozumiem, o co w nim chodziło. przedstawione życie normalnego człowieka około 35 lat, singla, o lekkich zapędach na seksoholika. to wszystko - nic więcej ciekawego tam nie było.
może są osoby, w których ta historia wywarła jakąś formę szoku. ja nie widziałem tam nic nienormalnego - człowiek żyje swoim życiem, nikomu nie przeszkadza, nie robi problemów. a czy sam ma problem? wg niego nie, więc o co chodzi? bo żyje niezgodnie z normami obyczajowymi? no cóż - moralność w dzisiejszych czasach nie jest jednym absolutem, a jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to przeczy faktom.
a jeśli chodzi o sceny erotyczne... to ich praktycznie nie ma :) proponuję lepiej obejrzeć Ostatnie tango w Paryżu ;)
może są osoby, w których ta historia wywarła jakąś formę szoku. ja nie widziałem tam nic nienormalnego - człowiek żyje swoim życiem, nikomu nie przeszkadza, nie robi problemów. a czy sam ma problem? wg niego nie, więc o co chodzi? bo żyje niezgodnie z normami obyczajowymi? no cóż - moralność w dzisiejszych czasach nie jest jednym absolutem, a jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to przeczy faktom.
a jeśli chodzi o sceny erotyczne... to ich praktycznie nie ma :) proponuję lepiej obejrzeć Ostatnie tango w Paryżu ;)