Widok

Wstydliwy problem

Witam, mam 17 lat, mam od dawna pewien problem i nie wiem czy powinnam iść z tym do ginekologa.

Zawsze codziennie na bieliźnie mam ślady białej wydzieliny, czasem mniej a czasem więcej. Gdyby nie wkładki musiałabym zmieniać bieliznę kilka razy dziennie. Nic mnie nie boli, nie piecze, nie swędzi itp., tylko ta biała wydzielina z pochwy, jakby to powiedzieć, prawie bez zapachowa.
Dodam również że tak w razie czego kupiłam sobie Iladian direct plus, stosowałam myśląc że może to coś pomoże, ale jednak nie.

Nie mam z kim o tym porozmawiać, dlatego też nie wiem czy to naturalne czy też powinnam iść z tym do ginekologa.
Doradźcie mi.
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może jakaś infekcja,najlepiej iść do gin
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź do ginekologa.Grzybica nie zawsze objawia się swędzeniem, pieczeniem.
Poza tym, może to być inne zakażenie, niekoniecznie grzybicze.
Warto szybko wyleczyć infekcję, by zapobiec np. nadżerce szyjki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kup sobie jakiś probiotyk dla kobiet i bierz, po jednej tabletce dziennie.
Warto raz na jakiś czas zastosować profilaktycznie, zwłaszcza gdy bierzesz antybiotyki, a także w okresie wysokiej aktywności, np gdy korzystasz z sauny, basenu...itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma się co pytać na forum, tylko idź do ginekologa. Zapewne będzie to Twoja pierwsza wizyta - nie ma się czego bać, naprawdę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Love Desire opinie (6 odpowiedzi)

Używa ktoś może LoveDesire ale w wersji premium? Pytam się tutaj o te w czarnej buteleczce....

Poprawa libido (5 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

Co najlepszego na erekcję (6 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?

do góry