Widok
Wszystko ok, a jednak ...
Sukienka ładna, ale jest niesmak. Moja sukienka miała prawie miesiąc spóźnienia, dostałam ją tydzień przed weselem (miała być miesiąc przed). Musiałam poprawiać ją na własną rękę, bo wg Pani w salonie nie dałoby się zrobić tego, co załatwiła krawcowa w domu w ciągu 10 minut. Panie zreflektowały się, że mogą mi zaproponować poprawki we wtorek przed weselem. A na weselu sukienka zrobiła mi w plecach i na brzuchu otarcia nieomal do krwi.
Także: pani i której zamawiałam - cudowna!, pani u której odbierałam - pogubiona totalnie, suknia przepiękna, ale spóźniona i wymagająca poprawek. Przy tej cenie nie powinno tak być. Po wyraźnych sugestiach świadkowej dostałam welon... No spoko, ale jestem chyba jedyną panną młodą jaką znam, która płakała odbierając sukienkę
Także: pani i której zamawiałam - cudowna!, pani u której odbierałam - pogubiona totalnie, suknia przepiękna, ale spóźniona i wymagająca poprawek. Przy tej cenie nie powinno tak być. Po wyraźnych sugestiach świadkowej dostałam welon... No spoko, ale jestem chyba jedyną panną młodą jaką znam, która płakała odbierając sukienkę
Moja ocena
Salon Sukien Ślubnych i Wieczorowych
kategoria: Salony mody ślubnej
obsługa: 5
oferta: 5
jakość asortymentu: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
3.7
* maksymalna ocena 6