Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Suknia ślubna własnego projektu wątek zamknięty Bardzo miła i przyjemna atmosfera, Panie krawcowe przesympatyczne, wszystko...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Poszłam do salonu Langoria ze względu na moją znajomą, która dwa lata temu...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lutego 2016

CUDOWNA SUKNIA BALOWA wątek zamknięty serdecznie dziękuję za pomoc i zaangażowanie w uszyciu sukni balowej. godne...
~Prezes
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 lutego 2015

Wszystko ok, a jednak ... wątek zamknięty Sukienka ładna, ale jest niesmak. Moja sukienka miała prawie miesiąc...
~PannaMłoda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 września 2014

Polecam! wątek zamknięty Salon Sukien Ślubnych Langoria był pierwszym, do którego zajrzałam po moją...
~Emilia
-

dodano: 16 stycznia 2014

jakaś pomyłka.... wątek zamknięty fatalna obsługa! dziewczynka nie potrafiąca nic zaproponować, doradzić. stała...
~aniaa
-

dodano: 26 listopada 2013

anka2506 - opinia wątek zamknięty W tym salonie znalazłam moją wymarzoną ślubną sukienkę. Nie było...
~anka2506
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 stycznia 2013

Rewelacja. wątek zamknięty Bardzo, bardzo polecam! Zapewniam, że każda Panna Młoda poczuje się jak...
~Gosia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 lipca 2011

bardzo duzy wybor sukien wątek zamknięty Obsługa super ale ceny dosc wysokie ale polecam dla niezdecydowanych Panien...
~ona
-

dodano: 25 marca 2011

Polecam wątek zamknięty Mimo że do ślubu mam jeszcze trochę czasu, to chciałam rozejrzeć się...
~Marta
1

dodano: 21 czerwca 2010

najlepszy salon w jakim byłam wątek zamknięty suknie są niesamowite! sama nie mogłam sie zdecydować, którą chcę...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 października 2010

POLECAM!! wątek zamknięty Rewelacyjny salon z przemiłą obsługą. Profesjonalne podejście do klientki....
~Aga
-

dodano: 12 lipca 2010

Warto :) wątek zamknięty Salon malutki, ale przytulny i ma swój klimat. Panie bardzo uprzejme, zawsze...
~D.
-

dodano: 2 lutego 2010

polecam wątek zamknięty Wspaniałe miejsce dla każdej przyszłej panny młodej. Obsługa fantastyczna,...
~mj
-

dodano: 3 stycznia 2010

Polecam gorąco wątek zamknięty Salon, pomimo niewielkiej przestrzeni, jest naprawdę świetny! Obsługa...
~Aga
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 października 2009

Rewelacja wątek zamknięty Obsługa i klimat super. Pani bardzo miła i uprzejma. Jeszcze w żadnym salonie...
~Wiola
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

16

wątków

do góry