Widok
Brak ludzi co myślą
film jest oczywiscie dla ludzi, którzy potrafią zrozumieć przesłanie i fabułę co kryje się pod mocnym sci-fi i niecodziennym humorem. ludzie wychodzą podczas waszego seansu? wy wychodzicie podczas seansu? ok, film nie jest dla was, bo nie wszystko jest dla każdego (no i nikt nie pytał, że wam sie nie podobało XD), ale jeżeli oceniacie film tylko dlatego, że nie rozumiecie o co chodzi i co sie dzieje to świadczy tylko o was i o waszej zdolności zrozumienia.
Opinia 50 latki
Dla mnie to jeden z najlepszych filmów jakie widziałam. Idealnie oddaje kondycję współczesnej rodziny i rolę kobiet. Wreszcie ukłon w stronę Pań. To kino mocno feministyczne i bardzo odważne. Drogie Panie ten film to przełom. Świat możemy uratować tylko My dojrzałe i odważne kobiety. To nie przypadek, że oskary trafiły w ręce dwóch aktorek po 60-tce. To Nasz czas. Film mnie uskrzydlił.
Porównanie
Jest taki film który ma dwie wersje, Amerykańską i Europejską, ten film uważany jest za jeden z najgorszych w historii, jego tytuł to Movie 43. Jedyne różnice miedzy tym filmem a Wszystko wszędzie naraz to:
W Movie 43 czasem żarty wychodzą choć są kontrowersyjne
W Movie 43 nie ma głębi nawet tak płytkiej jak w tym "oscarowym arcydziele"
Movie 43 nie jest wychwalane jako arcydzieło
Za to podobieństw jest ogrom, fabuła co pędzi i jednocześnie nie ma zbytnio sensu już nie mówiąc o i**otycznym montażu.
Jeśli ktoś ocenia wysoko to oscarowe coś i uważa się za oświeconego to niech obejrzy lub przypomni sobie Movie 43, po czym przemyśli jeszcze raz swoją ocenę.
W Movie 43 czasem żarty wychodzą choć są kontrowersyjne
W Movie 43 nie ma głębi nawet tak płytkiej jak w tym "oscarowym arcydziele"
Movie 43 nie jest wychwalane jako arcydzieło
Za to podobieństw jest ogrom, fabuła co pędzi i jednocześnie nie ma zbytnio sensu już nie mówiąc o i**otycznym montażu.
Jeśli ktoś ocenia wysoko to oscarowe coś i uważa się za oświeconego to niech obejrzy lub przypomni sobie Movie 43, po czym przemyśli jeszcze raz swoją ocenę.