Widok

Wszystko wszędzie naraz

Wszystko wszędzie naraz Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Wszystko wszędzie naraz.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oprócz Oscarów

dostał jeszcze złote globy, bafta, critics' Choice, Film Independent i wiele innych, łącznie 67. Niezła ustawka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak ludzi co myślą

film jest oczywiscie dla ludzi, którzy potrafią zrozumieć przesłanie i fabułę co kryje się pod mocnym sci-fi i niecodziennym humorem. ludzie wychodzą podczas waszego seansu? wy wychodzicie podczas seansu? ok, film nie jest dla was, bo nie wszystko jest dla każdego (no i nikt nie pytał, że wam sie nie podobało XD), ale jeżeli oceniacie film tylko dlatego, że nie rozumiecie o co chodzi i co sie dzieje to świadczy tylko o was i o waszej zdolności zrozumienia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja dotrwałam do końca, a też nie wiem, o czym to jest.

Opinia 50 latki

Dla mnie to jeden z najlepszych filmów jakie widziałam. Idealnie oddaje kondycję współczesnej rodziny i rolę kobiet. Wreszcie ukłon w stronę Pań. To kino mocno feministyczne i bardzo odważne. Drogie Panie ten film to przełom. Świat możemy uratować tylko My dojrzałe i odważne kobiety. To nie przypadek, że oskary trafiły w ręce dwóch aktorek po 60-tce. To Nasz czas. Film mnie uskrzydlił.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

ile trwa

tak ciężko autorom portalu dodać informację o czasie trwania seansu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja

Czy ty jesteś rezydentem Mad House?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film beznadziejny pierwszy raz wyszłam z kina, przysypiałam, wrzask , hałas , chaos nie da się wytrzymać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Porównanie

Jest taki film który ma dwie wersje, Amerykańską i Europejską, ten film uważany jest za jeden z najgorszych w historii, jego tytuł to Movie 43. Jedyne różnice miedzy tym filmem a Wszystko wszędzie naraz to:
W Movie 43 czasem żarty wychodzą choć są kontrowersyjne
W Movie 43 nie ma głębi nawet tak płytkiej jak w tym "oscarowym arcydziele"
Movie 43 nie jest wychwalane jako arcydzieło
Za to podobieństw jest ogrom, fabuła co pędzi i jednocześnie nie ma zbytnio sensu już nie mówiąc o i**otycznym montażu.
Jeśli ktoś ocenia wysoko to oscarowe coś i uważa się za oświeconego to niech obejrzy lub przypomni sobie Movie 43, po czym przemyśli jeszcze raz swoją ocenę.

Inne tematy z forum Filmy

Historie równoległe (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Historie równoległe . Przeczytaj o filmie.

Gorzkie święta (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Gorzkie święta . Przeczytaj o filmie.

O czym sobie nie mówimy (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: O czym sobie nie mówimy . Przeczytaj o filmie.

do góry